advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 16 min geleden
    Opel Corsa
   • 18 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 24 min geleden
    Dacia Duster
   • 34 min geleden
    Skoda Octavia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Mercedes Benz SL-Klasse verkopen

   Hij mag dan al zestig jaar oud zijn. De Mercedes SL is nog altijd populair. Dit is belangrijke informatie voor wie zijn Mercedes SL verkopen wil.

   Direct een Mercedes SL verkopen:

   Mercedes Sl-Klasse verkopen

   Auto’s die gemaakt zijn om te racen overleven vrijwel altijd de tand destijds. De kans is groot dat je regelmatig een Mercedes SL in één van zijn vele uitvoeringen tegenkomt. De auto die in 1954 voor het eerst werd geproduceerd bestaat namelijk nog altijd. Terwijl de Mercedes SL eigenlijk helemaal niet voor de grote weg bedoeld was, maar dienst moest doen in de autosport. Er zit dan ook een interessante geschiedenis aan deze Duitse bolide vast.

   Raceauto

   Mercedes-Benz ontwikkelde de eerste SL om mee te kunnen racen. De Mercedes W194 was namelijk in 1952 de wagen waarmee het aan Grand Prix-races deelnam. Hoewel de naam anders is, is dit de auto die niet veel later op de markt kwam als de 300SL. Met de W194 won Mercedes verschillende grote races, zoals de 24 uur van Le Mans. Omdat snelle auto’s steeds populairder werden bij het grote publiek kwam men op het idee om de auto als roadster op de particuliere markt te brengen.

   De kenmerkende vleugeldeur

   Hoewel er nog wel wat veranderingen gedurende het ontwerpproces plaatsvonden bleven de iconische vleugeldeuren ook buiten de circuits bestaan. Op de oldtimermodellen werden de scharnieren nog aan de bovenkant vastgeschroefd. Een ander kenmerk dat uit de racerij overbleef was de topsnelheid. Toen de Mercedes SL op de markt kwam was hij de snelste productieauto aller tijden. Het maakte van de Mercedes SL direct een topsucces. Om die reden wordt de auto vaak nog aangehaald als het meest kenmerkende model van Mercedes.

   Mercedes SL-Klasse verkopen

   De Mercedes SL is nog altijd een gewilde auto. Zeker wanneer we het hebben over de oldtimervarianten. Auto’s uit de eerste perioden tussen 1954-1963 en 1963-1971 kunnen aardig wat opbrengen. Probeer daarom uw oude of tweedehands Mercedes SL eens te verkopen aan Autosloperij.nl. Wij kopen uw schadeauto en sloopauto met en zonder keuring of apk. Of het nu om de 55SL, 63SL, 65SL, 70SL, 73SL, 190SL, 230SL, 250SL, 280SL, 300SL, 350SL, 420SL, 500SL, 600SL of een andere SL-Klasse (al dan niet in combinatie met AMG) gaat, wij kopen uw auto!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mercedes Benz SL-Klasse verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl