advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 8 min geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 28 min geleden
    Peugeot Peugeot Boxer
   • 33 min geleden
    Hyundai Atos-prime
   • 1 uur geleden
    Peugeot 508
   • 1 uur geleden
    Daihatsu Cuore Automaat
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Microcar Virgo verkopen

   Als je overweegt om een Microcar Virgo te verkopen, dan kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Het kan gaan om een schadevoertuig. Maar het kan ook zijn dat de brommobiel ‘opgereden’ is en dat er nu een onderdeel is dat moet worden vervangen, maar dat te duur is gezien de leeftijd van de minicar. In zo’n geval kunt u uw brommobiel als sloopauto aanbieden aan een autosloperij. Soms wordt het onderdeel alsnog vervangen en wordt de auto als tweedehands verkocht, maar het kan ook zijn dat de auto inderdaad wordt gesloopt voor de onderdelen.

   Microcar, één van de populairste brommobielen

   De brommobiel is sinds de jaren 90 van de vorige eeuw een populair vervoermiddel in Nederland. Het Franse merk Microcar is daarbij één van de populairste modellen waarvan er duizenden in Nederland rondrijden. Niet alleen senioren maken er gebruik van, maar ook mensen die vanwege een beperking geen rijbewijs kunnen halen of jongeren die het halen van een autorijbewijs te duur vinden of die na diverse pogingen het examen te halen de moed opgeven. Voor dagelijks verkeer in de buurt en de regio voldoet de Microcar immers prima.

   Goedkopere reparaties met gebruikte onderdelen

   De reden waarom tweedehands brommobielen bij autoslopers zo populair zijn is dat de onderdelen gretig aftrek vinden. Naast onderdelen voor ‘gewone’ auto’s hebben autosloperijen dan ook steeds vaker een ruime voorraad aan onderdelen voor brommobielen op voorraad. Het gaat dan om onderdelen voor de Microcar Vigro, maar ook voor de Microcar MC2 en MC1. En uiteraard ook voor het zustermerk Ligier dat in dezelfde fabriek als de Microcar wordt gemaakt.

   Voor welk bedrag kun je jou Microcar met schade verkopen?

   Als je een Microcar Virgo met schade bezit, kunt je deze te koop aanbieden aan een autosloperij. Zij doen vaak een bod op basis van de beschrijving en foto’s. Als je het een goed bod vindt en het accepteert, dan wordt de Microcar meestal gratis bij je thuis opgehaald. Vervolgens wordt de minicar gedemonteerd. Alle bruikbare onderdelen worden gereinigd en gecategoriseerd en vervolgens via de website van de autosloperij te koop aangeboden

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Microcar Virgo verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl