advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Mercedes-benz Glk 320 Cdi 4matic
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 3 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 4 uur geleden
    Opel Agila
   • 5 uur geleden
    Kia Rio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Mitsubishi Pajero verkopen

   De Mitsubishi Pajero is een typische SUV uit het land Japan. De auto werd geproduceerd in de jaren tachtig. In eerste instantie moest het een terreinwagen zijn, maar daar kwam wel wat verandering in, in de loop der jaren. Tegenwoordig wordt dit type niet meer geproduceerd.

   Het begin van de Mitsubishi Pajero

   In 1981 kwam het eerste echte model van de Pajero op de markt. Hij had twee modellen: de driedeurs variant en de vijfdeurs. Bovendien kon je kiezen uit drie motoren: een 2,4 liter in viercilindermotor met een vermogen van 110 pk, een 3,0 liter op een V6 motor van 139 pk en een 2,5 liter I4 dieselmotor van 83 pk. Dat is nog wel een verschil om een keuze uit te maken. Sindsdien werd er gewerkt aan ontwikkeling. Er moesten betere en krachtigere motoren komen die de motorkracht over de voor- en achteras kon verdelen.

   Waarom keuze voor de Mitsubishi Pajero?

   De Mitsubishi Pajero bestaat al meer dan twintig jaar als auto in Nederland. Steeds meer probeert de fabrikant de auto te ontwikkelen en te verbeteren. De Pajero wordt gezien als prettige auto om in te rijden, ook voor lange afstanden. Maar als terreinauto komt hij het best tot zijn recht. In de jaren tachtig heeft de Pajero dan ook meegedaan aan de Dakar-rally. Er werd een overwinning gehaald en sindsdien heeft Pajero een ware status gekregen in deze wereld. De Mitsubishi Pajero is beschikbaar in driedeurs en in vijfdeurs.

   Wil je jouw Pajero verkopen?

   Je kunt je Pajero prima verkopen. Het is een auto van een aantal jaar oud, maar dat zegt verder niets. De oude auto staat bekend om zijn veiligheid, heeft een goede carrosserie en airbags die je soepel kunnen opvangen. Je kunt de auto in zijn geheel verkopen, maar onderdelen zijn ook altijd wel gewild. Dus de auto hoeft niet in perfecte staat te zijn om over te gaan tot verkoop.

   Sloopauto Pajero

   Heb jij dus nog een oude auto Mitsubishi Pajero voor het huis staan waar je niets meer mee doet? Laat hem niet voor eeuwig staan, maar verkoop de onderdelen of de auto zelf. Je kunt er nog wat leuks voor krijgen. Is de versnellingsbak kapot of rijdt de auto zonder apk rond. Dat geeft niets. Ook een schadeauto is van harte welkom bij ons.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mitsubishi Pajero verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl