advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 minuut geleden
    Peugeot Boxer
   • 8 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 17 min geleden
    Opel Corsa
   • 20 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 25 min geleden
    Dacia Duster
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Mitsubishi Space Runner verkopen

   De Mitsubishi Space Runner doet denken aan een bestelwagen en werd geproduceerd tussen 1991 en 1999. De Japanse naam voor deze wagen was Mitsubishi RVR. De naam werd deels ook per land of regio aangepast.

   Hoe herken je de Space Runner?

   De Mitsubishi Space Runner lijkt op een bestelbusje, is hoog, maar niet heel lang en had vier deuren. Voorin zaten twee deuren, een schuifdeur voor de passagiers achterin en een achterklep. Er zijn meerdere modellen van dit type verschenen, maar allen hadden ze een viercilindermotor. Deze auto met benzinemotor heeft een vermogen van 116 pk. Het verbruik van benzine ligt gemiddeld op 8,8 op 100 kilometer. De topsnelheid ligt op 180 kilometer per uur. Er zijn wel nieuwe types gekomen, maar verschilden niet zodanig met het eerste model.

   Is de Mitsubishi Space Runner een goede koop?

   Het is een behoorlijke bak, hij rijdt fijn en heeft een korte draaicirkel. De auto heeft genoeg ruimte voor flink wat bagage, je zit ruim en hij heeft een sterke motor. Het is een flinke auto, maar hij kan maar vier mensen vervoeren. Je zou meer verwachten. Daarnaast is de automaat ook niet helemaal je van het. De nieuwprijs ligt erg hoog, maar tweedehands zou je hem wel goed kunnen waarderen. Onder de 12 seconde trekt hij op naar 100 kilometer per uur. Zijn topsnelheid ligt op 180 kilometer per uur en de motor heeft een vier cilinder in lijn.

   De concurrenten van de Space Runner

   De concurrent van de Mitsubishi Space Runner valt binnen het eigen merk te vinden. De Mitsubishi Spacestar is een concurrent van deze auto. Deze auto heeft minder CO2-uitstoot, minder brandstofgebruik in het algemeen. De auto´s zijn qua afmetingen redelijk hetzelfde. De Space Runner is wel een stukje langer. Maar dit is als eerst zijn directe concurrent.

   Mitsubishi Space Runner verkopen

   De Mitsubishi Space Runner is een prima auto om te hebben. Maar heb jij thuis een auto met schade?  Is de motor kapot? Of is de koppakking lek? Weet je niet wat je met deze kapotte auto moet doen? Laat je auto dan gratis ophalen en ontvang een leuk extraatje.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mitsubishi Space Runner verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl