Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Opel Corsa verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Opel Corsa verkopen".

Opel Corsa verkopen

Wie kent hem niet? De Opel Corsa! Een kleine auto van het Duitse automerk Opel waarvan er inmiddels al meer dan 10 miljoen zijn verkocht. Deze auto die al vijf generaties op de markt is, wordt voornamelijk geproduceerd in Zaragoza te Spanje, maar wordt ook gemaakt in Duitsland, Argentinië en Brazilië. Opvallend is dat de Corsa onder veel noemers op de markt gebracht is. In Verenigd Koninkrijk is dat Vauxhall Corsa, in Zuid Amerika de Chevrolet Corsa, in Azië en het Midden Oosten is dat Sail of Barina, in Australië is het Holden Barina en in Japan en China is het Buick Sail en Opel Vita. De Corsa concurreert onder andere met de Fiat Punto, Ford Fiesta, Renault Clio, Toyota Yaris en Volkswagen Polo.

A t/m E

De Corsa’s worden sinds 1982 op de markt gebracht. Ze begonnen destijds met de Corsa-A. In 1993 volgde de Corsa-B. Deze versie werd tot 2000 gemaakt. Daarna volgde de Cors- C tot 2006 en de Corsa-D tot 2014. Vanaf 2014 is de Corsa-E op de markt.

Termen

Er zijn diverse termen die je tegen zal komen als je een Corsa wilt verkopen. Er zijn namelijk een hele hoop versies in omloop. Er zijn benzine motoren, zoals de 1.0, de 1.2, de 1.4 en de 1.6 (Turbo), er zijn dieselmotoren, zoals de 1.3, de 1.5 en de 1.7 en er is een LPG (Bi-Fuel) variant, de 1.4. Benamingen die je tegen kunt komen zijn bijvoorbeeld GSI (waarvan ook een aantal cabrio’s zijn gemaakt), Turbo, CDTI, DTI, DI en OPC.

Opel Corsa verkopen

Wil je je oude Opel Corsa verkopen? Dan kun je uitwijken naar een autosloperij. Hoewel er veel aanbod is, is er ook veel vraag naar oude onderdelen, omdat er veel mensen tegenwoordig nog steeds in een (oude) Corsa rijden. Vooral het model C is een populaire variant. Ben je benieuwd naar de waarde van je Corsa (al dan niet met schade) neem dan contact op met de autosloperij of sloop. Zij kunnen u informeren over de vergoeding en het gratis ophalen. Voor tweedehands auto’s wordt meer betaald dan voor sloopauto’s.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl