advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 12 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 21 min geleden
    Opel Corsa
   • 23 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 29 min geleden
    Dacia Duster
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Opel Movano verkopen

   De Opel Movano is een grote bestelwagen en kan gezien worden als een bedrijfsauto. In 1999 kwam de eerste variant van de Movano op de markt. Ook dit model is, net als de Opel Vivaro, door Renault ontwikkeld. Ook Nissan verkoopt deze auto als de Nissan Interstar. Sinds 2010 is de nieuwe generatie van de Opel Movano beschikbaar in wel vier verschillende lengtes en drie verschillende hoogtes.

   Technische gegevens van de Opel Movano

   De Opel Movano is een grote bestelwagen met common-rail dieselmotoren. De auto heeft zes versnellingen of een 6-traps Tecshift automaat. Zoals hierboven genoemd is de Movano in verschillende varianten te verkrijgen. Afhankelijk van de variant heeft de motor een vermogen tussen de 110 pk en de 170 pk. De topsnelheid is ook afhankelijk van het modeltype. De Opel Movano 2.3 CDTI BiTurbo kan bijvoorbeeld 161 kilometer per uur, terwijl de 2.3 CDTI 140 kilometer op zijn topsnelheid zit.

   Is de Movano duur als auto?

   De bestelwagen rijdt misschien niet heel zuinig, maar het brandstofverbruik is laag. Ook worden de nieuwste generaties van de Movano met een Start/Stop-systeem geleverd. Dit houdt in dat de motor uitschakelt wanneer je stil staat (bij een stoplicht bijvoorbeeld). Opel probeert hiermee de brandstof en CO2-uitstoot te beperken. De motoren hebben een ECO-modus. Opel heeft hier bewust voor gekozen om zo nog eens tien procent meer brandstof te besparen. Daarnaast moet de auto lang jaren mee gaan zonder problemen en weinig onderhoud.

   Opel Monavo naar de autosloperij brengen

   Moet jij noodgedwongen afscheid nemen van je Opel Monavo? Rijdt hij niet meer of is hij total loss na een aanrijding? Bij de autosloperij krijg je er altijd nog een mooi bedrag voor. Alle schadeauto’s en kapotte auto’s zijn daar welkom. Het autodemontagebedrijf haalt de bruikbare onderdelen uit je Monavo. Die worden hergebruikt en verkocht aan garagehouders en particulieren. Zo levert een schadeauto toch nog een mooi bedrag op.

   Opel Movano verkopen

   Wat geeft de autosloperij voor je Opel Monavo?

   Als je je Monavo wilt aanbieden bij een autosloopbedrijf, kun je het beste verschillende sloperijen benaderen. Zo weet je wat je auto nog waard is en kun je akkoord gaan met het beste bod. Je levert de auto vervolgens in bij de autosloperij. Rijd hij niet meer? Geen punt: de meeste autosloperijen halen je Opel Monavo gratis bij je op. Je ontvangt dan van de chauffeur het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs.

   Opel Monavo tweedehands verkopen

   Veel mensen denken dat een autosloperij alleen voor kapotte auto’s of schadeauto’s is. Toch is dat niet zo, want een autosloopbedrijf koopt ook tweedehands auto’s in. Heb jij haast met de verkoop van je Monavo? Dan is het altijd een goed idee om eens te informeren wat de autosloperij voor je auto geeft. Wie weet krijg je een goed bod en ben je binnen no time van je auto af. De autosloperij is er voor alle soorten auto’s, in welke staat ze ook zijn.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Opel Movano verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl