advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 14 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 23 min geleden
    Opel Corsa
   • 25 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 31 min geleden
    Dacia Duster
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Peugeot Expert verkopen

   De Peugeot Expert, nu beter bekend als de Peugeot Traveller, ging vroeger door het leven als de Citroën Jumpy. In 1995 werd de auto opnieuw gelanceerd onder de naam van Peugeot Expert en Fiat Scudo. De Expert lijkt op een bestelbusje en heeft plek voor drie personen.

   Specificaties van de Expert

   De huidige Peugeot Expert rijdt op diesel en heeft een viercilinder motor. Hij heeft een vermogen van 128 pk en rijdt op zijn snelst op 170 kilometer per uur. Hij heeft zes versnellingen en is handgeschakeld. De auto heeft vier deuren, waarvan één schuifdeur en heeft het uiterlijk van een bestelwagen. De Expert heeft een voorwielaandrijving en gebruikt diesel als brandstof. De nieuwste variant, de Traveller, rijdt bijna 1 op 19 kilometer. Vroeger konden er drie passagiers in zitten, tegenwoordig is het een gezinsauto.

   De concurrenten van de Peugeot Expert

   De grote concurrent van de Peugeot Expert is de Volkswagen Multivan. Deze is echter een stuk luxer, ook al kan er minder bagage mee. De Expert heeft daarentegen een hoger zitcomfort. Daarnaast wordt de Expert ook vergeleken met de Nissan NV200. De Nissan is sneller in optrekken, verbruikt minder brandstof en heeft minder CO2-uitstoot. Ook heeft de Nissan een groter motorvermogen. Deze positieve punten ten opzichte van de Expert, gelden ook voor de Fiat Scudo, hoewel dat zijn broertje is.

   Zou je een Peugeot Expert moeten kopen?

   Of je een Expert moet kopen is geheel afhankelijk van je wensen. Hij is zuinig, zeker de nieuwere versies van de Expert. Hij zit heerlijk, heeft veel beenruimte en is zeer veilig. Het wordt meer gezien als een bedrijfsauto, dan een auto voor particulieren. Dus wellicht als bedrijfsauto is deze zeer geschikt. Hij heeft wel veel laadruimte, dus voor veel bagage of bestellingen, is er voldoende plek.

   Peugeot autosloperijen

   Rijd jij in een auto zonder keuring? Is de oud auto kapot of is het een schadeauto? De autosloperij vindt dat geen enkel probleem en kijkt moeiteloos of jouw auto te repareren valt of dat het hier om een sloopauto gaat. Ook dan kun jij nog wat geld ontvangen voor je kapotte auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Peugeot Expert verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl