Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Peugeot Expert verkopen

De Peugeot Expert, nu beter bekend als de Peugeot Traveller, ging vroeger door het leven als de Citroën Jumpy. In 1995 werd de auto opnieuw gelanceerd onder de naam van Peugeot Expert en Fiat Scudo. De Expert lijkt op een bestelbusje en heeft plek voor drie personen.

Specificaties van de Expert

De huidige Peugeot Expert rijdt op diesel en heeft een viercilinder motor. Hij heeft een vermogen van 128 pk en rijdt op zijn snelst op 170 kilometer per uur. Hij heeft zes versnellingen en is handgeschakeld. De auto heeft vier deuren, waarvan één schuifdeur en heeft het uiterlijk van een bestelwagen. De Expert heeft een voorwielaandrijving en gebruikt diesel als brandstof. De nieuwste variant, de Traveller, rijdt bijna 1 op 19 kilometer. Vroeger konden er drie passagiers in zitten, tegenwoordig is het een gezinsauto.

De concurrenten van de Peugeot Expert

De grote concurrent van de Peugeot Expert is de Volkswagen Multivan. Deze is echter een stuk luxer, ook al kan er minder bagage mee. De Expert heeft daarentegen een hoger zitcomfort. Daarnaast wordt de Expert ook vergeleken met de Nissan NV200. De Nissan is sneller in optrekken, verbruikt minder brandstof en heeft minder CO2-uitstoot. Ook heeft de Nissan een groter motorvermogen. Deze positieve punten ten opzichte van de Expert, gelden ook voor de Fiat Scudo, hoewel dat zijn broertje is.

Zou je een Peugeot Expert moeten kopen?

Of je een Expert moet kopen is geheel afhankelijk van je wensen. Hij is zuinig, zeker de nieuwere versies van de Expert. Hij zit heerlijk, heeft veel beenruimte en is zeer veilig. Het wordt meer gezien als een bedrijfsauto, dan een auto voor particulieren. Dus wellicht als bedrijfsauto is deze zeer geschikt. Hij heeft wel veel laadruimte, dus voor veel bagage of bestellingen, is er voldoende plek.

Peugeot autosloperijen

Rijd jij in een auto zonder keuring? Is de oud auto kapot of is het een schadeauto? De autosloperij vindt dat geen enkel probleem en kijkt moeiteloos of jouw auto te repareren valt of dat het hier om een sloopauto gaat. Ook dan kun jij nog wat geld ontvangen voor je kapotte auto.

Peugeot Expert verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Peugeot Expert verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl