advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 15 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 23 min geleden
    Opel Corsa
   • 26 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 31 min geleden
    Dacia Duster
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Renault Espace verkopen

   De Espace van Renault is een MPV (een multi-purpose-vehicle). In het dagelijks straatbeeld kom je af en toe een Espace tegen, dus wellicht had je niet gedacht dat de eerste al in 1984 op de markt gebracht werd. Wat je misschien ook niet wist, is dat dat de Espace erg speciaal was in zijn tijd. Het was namelijk de eerste MPV op Europese markt. Een opvallend detail is dat de basis van deze Espace, een prototype van Matra, eerst aan Peugeot werd aangeboden. Omdat Peugeot op dat moment financiële problemen had, wezen zij het ontwerp van de hand. Matra bood het ontwerp (een nieuw prototype van soortgelijke omvang) aan bij Renault, namelijk P18. Deze P18 groeide uit tot de eerste MPV van Europa.

   Espaces

   In de loop der jaren zijn er verschillende Espaces ontworpen.  De Espace I in 1984, de Espace II  die volgde in 1991, de Espace III volgde in 1997, de Espace IV volgde in 2003 en de Espace V volgde in 2013. Van alle modellen kwam er diesel als benzine auto’s op de markt. Naast de normale Espace is er ook een Grand Espace op de markt. Deze variant is iets langer dan de normale variant. Wilt u een iets kleinere auto van Renault? Dan kunt u de Scenic kiezen.

   Hoeveel personen

   Het is mogelijk om de Renault Espace op verschillende manieren in te richten: als 2 zitter met heel veel laadruimte, als 5 zitter met een beetje laadruimte en als 7 zitter met niet veel laadruimte. Omdat de stoelen gemakkelijk zijn los te halen, kunt u eigenlijk iedere gewenste vorm aannemen.

   Espace verkopen

   De Renault Espace is een grote auto en daarom gewild in diverse landen ter wereld. Om die reden kan voor Espaces vaak net wat meer worden betaald dan voor kleinere auto’s. Een bijkomend feit is dat de waarde van deze sloopauto’s hoger ligt, door het flinke gewicht van de auto. De Autosloperij kan daardoor meer waarde uit de auto halen.

   Espace naar de sloop

   Wilt u uw Espace verkopen? Dan kunt u dat proberen bij de autosloperij en autosloop. U kunt hier niet alleen terecht voor schadeauto’s en sloopauto‘s, maar ook voor een oude nog rijdende of tweedehands Espace met of zonder apk keuring. De waarde wordt bepaald op basis van de staat waarin deze verkeert.of

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Renault Espace verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl