Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Renault Express verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Renault Express verkopen".

Renault Express verkopen

Tussen 1986 en 1999 werd de Renault Express gelanceerd. Dit is een klein model van de bestelwagen en werd geproduceerd door de Franse fabrikant Renault. In Duitsland staat dit model bekend onder de naam Rapid en in Groot-Brittannië en Ierland kennen ze de naam Extra. De Express is in drie verschillende varianten gekomen. Elke keer weer in een nieuw jasje en een betere motor.

Eigenschappen van de Renault Express

Afhankelijk van de variant, ligt het vermogen van de motor tussen de 29 en 75 pk. De nieuwere variant heeft een betere motor. De auto heeft een viercilinder motor en kent een vierwielaandrijving. Binnen 20.1 seconde trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. De topsnelheid bereikt de Renault Express op 120 kilometer per uur. In de stad rijdt hij gemiddeld 1 op 14.9 en op de snelweg is dit gemiddeld 1 op 19,2. Dus dat is best zuinig voor zo’n bestelwagen model.

Waarom kies je voor de Renault Express?

Je kiest voor de Renault Express omdat het een zeer praktische auto is. Hij is misschien in eerste instantie niet heel comfortabel, maar wel veel ruimte om te laden. De auto is een prima vervoersmiddel voor kleine bedrijven: bakkers, reparateurs. Hij kan voor veel dingen gebruikt worden, door zijn capaciteit aan laadvermogen. De auto is ook ideaal voor particulieren om mee rond te trekken. Je kunt er namelijk ook veel bagage in kwijt.

De Renault Express verkopen?

Als je van je Renault Express af wilt, kun je je auto op internet zetten. Er komen vast wel wat potentiële kopers langs. Het probleem is vaak dat mensen willen onderhandelen over de prijs, terwijl jij, de verkoper, de vooraf afgesproken prijs wil hanteren. Bij ons, de autosloper, heb je daar geen problemen mee. Wij kijken naar de staat van je auto en doen je een bod, gebaseerd op wat de auto nu nog waard is. Daar kun je akkoord mee gaan en vrijwel direct je bedrag ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen is wat formulieren tekenen, de auto wordt namelijk gratis bij je opgehaald. Hier krijg je een bewijs van en bij de overdracht ontvang je direct het bedrag.

Renault auto met schade?

Hen je een kapotte auto? Heeft de auto een kapotte motor of is de versnellingsbak kapot? Een auto zonder apk of gaat het hier om een sloopauto? Niets is te vreemd voor de autosloperij. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat de onderdelen van jouw oude auto nog waard zijn.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl