advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 59 min geleden
    Mercedes-benz Clk
   • 5 uur geleden
    Audi A3 Limousine
   • 7 uur geleden
    Ford Fiesta
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Golf
   • 8 uur geleden
    Seat Arosa
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Rover 600 verkopen

   De Rover 600 werd in 1993 voor het eerst op de markt gebracht. Hij nam de plaats in van de Austin Montego. Dit is een echte middenklasse sedan. Het is ook gebaseerd op de Japanse Honda Ascot Innova, maar met een lichte wijziging kwam de Rover 600 op de markt, in samenwerking met Honda.

   Rover 600-serie kopen?

   Altijd al een Rover 600-serie willen kopen? Dan is dit wellicht je kans. De 600-serie heeft meerdere varianten uitgebracht. Hij rijdt comfortabel en is niet al te duur. Hij is eigenlijk gewoon een Honda Accord. Rover kwam met een diesel variant, en dat is wel een mooie combinatie voor die auto. De 600-serie wordt gezien als betrouwbaar en erg fijn om in te rijden. Dat klinkt niet verkeerd voor een tweedehandsauto. Misschien moet je toch maar eens een kijkje gaan nemen.

   De Rover 600 vroeger en nu

   De Rover 600 is met verschillende varianten op de markt gekomen. Allereerst met de Rover 600i. Deze had een vermogen van 116 pk. Al snel volgde de Rover 620 Si. Deze was en stuk krachtiger dan zijn voorganger. In 1994 werden deze auto’s ook in Nederland verkocht. In 1995 kwam Rover met een dieselmotor voor zijn 600-serie. In 1996 werd de 620i vervangen door een nieuw model, de 618i die een vermogen van 116 pk had. In 1999 kwam er een nieuwe variant van de Rover: de Rover 75. Al deze Rovers hadden een motor met viercilinders.

   Rover 600 verkopen

   Heb jij nog een oude auto van de Rover 600-serie thuis staan? Rijd je er niet meer in en ben je toe aan iets nieuws? Vergeet dan niet dat je de oude auto ook zou kunnen verkopen. Vind je het lastig om dit te regelen? Dan hoef je dat ook niet zelf te doen. De autosloperij biedt deze dienst aan. Je kunt het formulier op onze website invullen en je weet al snel wat je auto nog waard is. Dit wordt gebaseerd op het bouwjaar van de auto, de staat en het type model. Je hoort dan wat deze waard is. Mocht je tot verkoop over gaan, dan wordt de auto bij je thuis gratis opgehaald en krijg je meteen het bedrag.

   Auto met schade

   Is jouw oude auto een schadeauto? Heeft je auto een koppakking lek? Is de versnellingsbak kapot of is het inmiddels een ware sloopauto geworden? Kom bij ons langs en dan bespreken we de mogelijkheden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Rover 600 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl