Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Rover 618 verkopen

De Rover 618 behoort tot de 600-serie. De 618 is een vervangend model van de Rover 620i. Het had een motor met een vermogen van 116 pk. Dit zijn middenklasse sedans van de Rover. En werd als eerst in 1993 geïntroduceerd. In 1996 kwam de 618 serie. Deze auto is tussen 1997 en 1999 verkocht.

Technische eigenschappen van de Rover 618

De auto is een vierdeursauto, in de sedan uitvoering. Het kent een voorwielaandrijving. Hij rijdt op automaat en heeft vier versnellingen. De Rover 618 heeft een viercilindermotor in lijn en een cilinderinhoud van 1850 cc. De topsnelheid van deze mooie bak ligt op 195 kilometer per uur. In maar liefst 13,5 seconde trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. De 618 rijdt gemiddeld 1 op 10.3.

Staat van de Rover 618

In welke staat de Rover 618 is, maakt niet uit. Is hij beschadigd of zitten er krassen op? Ook dat is geen enkel probleem. Vaak kun je nog wel losse onderdelen verkopen bij een lokale autosloper. Ook wij zijn geïnteresseerd. Door het formulier op onze website in te vullen, kunnen we een oordeel vellen over de staat van de auto. We kunnen dan een passend bod doen op het totaal op basis van de waarde van de losse onderdelen.

De Rover 618 verkopen

De Rover 618 is een mooie auto die prima rijdt. Als je deze nog thuis hebt staan en er niets mee doet, dan kun je hem het best verkopen. Vind je het moeilijk om te bedenken wat hij nog waard is? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een offerte op bij de autosloper. Zij kunnen nagaan wat de waarde van de auto is. Je krijgt wat je verdient, zonder dat je hierdoor geld misloopt. Je kunt ook het formulier op onze website invullen. We sturen je een bod toe en jij kunt beslissen of je hiermee akkoord gaat. Bij akkoord, komen we de auto gratis ophalen en krijg je direct uitbetaald.

Rover 618 naar de autosloperij

Is je Rover 618 een sloopauto geworden? Kapotte versnellingsbak of rijd je rond zonder keuring? Geen probleem. De autosloperij wil elk model wel zien en beoordelen. Voordat je het weet kun je je oude auto nog verkopen. Dus zelfs een auto met schade is bij ons welkom.

 

Rover 618 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Rover 618 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl