advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 35 sec geleden
    Suzuki Alto
   • 8 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 16 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 24 min geleden
    Opel Corsa
   • 27 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Rover 75 verkopen

   Rover is een heel automerk dat al sinds 1883 voertuigen maakt. Het is een van oorsprong Brits auto-, fiets- en motorfietsmerk. Helaas is dit in 2005 opgeheven. Al sinds 1883 is Rover bekend als rijwielfabriek. Eerst onder de naam van de eigenaar, Starley Sutton. In de jaren negentig van de negentiende eeuw kwam de naam Rover naar voeren. In 1904 werd de eerste auto gebouwd. Helaas ging in 2005 Rover failliet.

   Rover 75 vroeger en nu

   De Rover 75 is een personenauto. De auto was in het begin relatief eenvoudig. Dat kon ook niet anders voor die tijd. Maar steeds meer kwamen er meer snufjes en werden de auto’s beter gebouwd. In de Tweede Wereldoorlog werden er geen auto’s gebouwd. Rover hield zich destijds bezig met vliegtuigonderdelen, met name motoren. Na de oorlog mochten er maar beperkt auto’s worden gemaakt. De voorloper van de Rover 75 was de 25 en de 45. In 2006 kwam de Rover 75 met een V8 motor in China op de markt.

   Technische specificaties van de Rover 75

   De auto rijdt op benzine of op diesel. Hij kent een voorwielaandrijving en heeft een vier cilinder motor. De motorinhoud is 1941 cc (turbo). In 12 second bereikt de Rover 75 de 100 kilometer per uur. De 75 bereikt een topsnelheid van 190 kilometer per uur. Gemiddeld rijdt de auto 1 op 17.2. Dit is wel afhankelijk van het model, want er zijn ook Rovers die net 1 op 12 halen. Alle passagiers hebben een airbag. De ruiten zijn elektrisch te bedienen en er is stuurbekrachtiging aanwezig. In de latere varianten kwam hier ook airconditioning bij.

   De Rover 75 verkopen

   De Rover 75 is een prettige auto en je krijgt echt waar voor je geld. Je krijgt luxe en de auto rijdt vlot en op zijn gemak. Na een aantal uur rijden kom je nog steeds gemakkelijk uit de auto. Hij trekt snel op, schakelt soepel en remt scherp. Het is een zeer comfortabele auto. Als je hem wilt verkopen en hij is nog in goede staat, dan heeft de lokale autosloper wel interesse. Je krijgt echt het bedrag wat de auto waard is. Hierbij wordt gelet op de staat, het bouwjaar en op het type model van de Rover 75.

   Wat doe je met je sloopauto Rover 75?

   Is jouw Rover 75 rijp voor de sloop? Is de motor kapot, is het een oude auto of rijdt de auto zonder apk? Bij de autosloperij ben je altijd welkom, in welke staat de auto verkeert. We bekijken graag de staat van je schadeauto en beslissen met jou wat we kunnen betekenen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Rover 75 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl