advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 7 uur geleden
    Subaru Forester
   • 7 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 8 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 9 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tesla Model 3 verkopen

   De Tesla Model 3 verscheen in 2019 op de markt en werd binnen een jaar de bestverkochte elektrische auto wereldwijd. Met vier deuren, vijf zitplaatsen en voor en achter bagageruimte, is er plek genoeg voor het vervoer van passagiers en spullen. De Tesla Model 3 wordt volledig bediend via een groot touchscreen op het dashboard. Volgens de fabrikant Tesla kan de Model 3 wel 1,6 miljoen kilometer mee. Via de Autopilot kan de Tesla Model 3 zelfstandig rijden. Door regelmatige updates worden de mogelijkheden steeds uitgebreid. De auto is verkrijgbaar als Standaard Range en Long Range, waarbij de laatstgenoemde vierwielaandrijving en een grotere actieradius heeft. De Model 3 Performance AWD is met 462 pk het topmodel.

   Tesla Model 3 als occasion

   De Tesla Model 3 kan qua type onder meer vergeleken worden met de Audi A4, de Jaguar XE en de Polestar 2. De auto is ook als occasion erg populair. Je kunt hem prima particulier verkopen en er een mooi bedrag voor krijgen. Maar wist je dat tweedehands verkopen aan de autosloperij ook tot de mogelijkheden behoort? Dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je Model 3 van de hand wilt doen. Toch geeft de autosloperij je een eerlijk bedrag voor je auto. Dat is wel lager dan bij een particuliere verkoop, maar zeker het overwegen waard als je snel van je auto af wilt.

   Tesla Model 3 naar de autosloperij

   Helaas: je Tesla Model 3 is onherstelbaar beschadigd en moet naar de autosloperij. Hoe gaat dat in zijn werk? Je kunt de auto zelf gaan brengen, maar de meeste autosloopbedrijven hebben een transportservice die de auto bij je op komt halen. Je krijgt dan meteen het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs. Het goede nieuws is dat een kapotte Tesla Model 3 bij de sloop nog aardig wat oplevert. De onderdelen van een elektrische auto zijn namelijk meer waard dan die van een brandstofauto. Je gaat dus nooit met lege handen naar huis.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tesla Model 3 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl