advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 17 min geleden
    Suzuki Jimny
   • 20 min geleden
    Daihatsu Cuore
   • 25 min geleden
    Opel Mokka
   • 26 min geleden
    Audi Audi A4
   • 34 min geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tesla Model X verkopen

   In 2015 verscheen het tweede model van Tesla: de Model X. Deze elektrische SUV is een bijzondere verschijning vanwege zijn vleugeldeuren, die via het dak opengaan. In de auto is plaats voor zeven personen. Zowel voor- als achterin de auto is veel bagageruimte. De Tesla Model X is verkrijgbaar in verschillende varianten, die verschillen in vermogen en actieradius. De Long Range en de Model X Performace Ludicrous hebben een bereik van dat oploopt tot meer dan de vijfhonderd kilometer.

   Tesla Model X tweedehands verkopen

   Je kunt de Tesla Model X eigen niet vergelijken met een andere auto, maar de Audi E-tron en de Jaguar i-Pace komen het dichtste in de buurt. De auto is geliefd als occasion. Je kunt je Tesla Model X dan ook prima zelf verkopen. Toch is het goed om te weten dat je de auto ook aan de autosloperij kunt verkopen. Hij brengt dan niet zoveel op als bij een eigen verkoop, maar het is wel binnen no-time geregeld. Zeker als je snel van de auto af wilt, is dat een prima mogelijkheid.

   Tesla Model X

   Model X naar de autosloperij

   Het kan gebeuren dat je Tesla Model X dusdanig kapot is, dat hij niet meer te repareren is. In dat geval zul je de zogenaamde sloopauto of schadeauto moeten inleveren bij het autodemontagebedrijf. Niet leuk natuurlijk, maar gelukkig leveren de onderdelen je nog een mooi bedrag op. De onderdelen van elektrische auto’s zijn relatief nieuw en hebben een hogere waarde dan onderdelen van een brandstofauto.

   Auto laten ophalen

   Kun je je Tesla Model X niet zelf naar de autosloperij brengen? Dan halen de meeste autosloperijen de auto gratis bij je op. De chauffeur handelt het papierwerk met je af. Je ontvangt dan ook meteen het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs voor de auto. Het is wel goed om te weten dat nog niet alle autosloperijen elektrische auto’s innemen. Vraag daarom van tevoren even wat de mogelijkheden zijn.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tesla Model X verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl