Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Toyota Aygo verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Aygo verkopen".

Toyota Aygo verkopen

De kleine stadsauto is sinds 2005 te koop. Wat je misschien al eens is opgevallen, is dat er vergelijkbare auto’s rondrijden van Citroën en Peugeot. Deze C1 en de 107/108 worden namelijk ook gemaakt in de Toyota Peugeot Citroën fabriek in Tsjechië. De naam Aygo is afkomstig van I-GO, wat vrijheid en mobiliteit symboliseert.

Twee generaties

In 2005 kwam de eerste generatie Aygo op de markt en kreeg een facelift in 2009. De auto werd geleverd met een 1.0 benzinemotor of een 1.4 HDI dieselmotor. De tweede generatie kwam in 2014 op de markt en is nog steeds te koop. Er zijn diverse uitvoeringen zoals de x, de x-play, de x-pression, de x-cite, de x-clusive en de x-pure. De auto is te koop in een 1.0 en 1.2L benzine variant.

Aygo met schade verkopen

Heb je een ongeluk gehad met je Aygo? Bijvoorbeeld tegen een paal gereden of bij een aanrijding betrokken geweest? Dan kan het voorkomen dat je van je schadeauto af wil. Een schadeauto van Toyota is een gewild object, omdat er veel vraag is naar de auto onderdelen. Uiteraard wordt ook de mogelijkheid bekeken om de auto helemaal op te knappen. De waarde van de auto wordt bepaald door de restwaarde van de auto onderdelen die bruikbaar zijn bij elkaar op te tellen. Kan de auto nog worden gerepareerd? Dan worden de reparatiekosten en de winstopslag van de verkoopprijs afgehaald.

Tweedehands Aygo verkopen

Is je auto schadevrij en nog goed rijbaar (apk is niet vereist)? Dan kun je de auto toch aanbieden. Autosloperijen kopen namelijk ook tweedehands auto’s en verkopen deze opnieuw of exporteren ze naar andere landen. Omdat zij vaak een vast aantal afnemers hebben, zij zijn in de positie om een goede en eerlijke prijs te betalen voor een tweedehands Toyota Aygo. Uiteraard is het aanbieden van uw auto vrijblijvend. U bepaalt zelf of u de auto verkoopt tegen het uitgebrachte bod. Er zijn geen kosten aan verbonden, dus u loop geen risico. Een bijkomend voordeel is dat de auto gratis kan worden opgehaald.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl