advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 7 uur geleden
    Subaru Forester
   • 7 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 8 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 9 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Toyota Paseo verkopen

   Tussen 1991 en 2000 werd de Toyota Paseo gefabriceerd door autofabrikant Toyota. Deze coupé lijkt niet zozeer op zijn voorgangers. Hij rijdt goed en ligt prima op de weg. Hij ziet er sportief uit en maakt weinig lawaai.

   Eigenschappen van de Paseo

   De Toyota Paseo is een tweedeurs coupé, rijdt op benzine en heeft een handgeschakelde vijf-versnellingsbak of een automaat die vier versnellingen heeft. De ramen zijn elektrisch te bedienen, net als de spiegels. Er is een dubbele airbag aanwezig en een centrale deurvergrendeling. De auto heeft stuurbekrachtiging, een trekhaak om eventueel een aanhangwagen te trekken. Daarnaast is muziek luisteren in deze coupé erg fijn. De auto rijdt op benzine, heeft een viercilinder motor en een vermogen van 90 pk en zijn maximale snelheid ligt op 185 kilometer per uur. Hij heeft een voorwielaandrijving. In 10,9 seconde bereikt hij de 100 kilometer per uur. Gemiddeld rijdt de auto 1 op 13,7.

   Toyota Paseo vroeger en nu

   Tussen 1991 en 1996 werd de eerste generatie van de Toyota Paseo geproduceerd. De Paseo is geïnspireerd op de Toyota Tercel. Ze hebben beide de 1500cc vier-in- lijn motor. In Japan werd de Paseo als Toyota Cynos verkocht. Het model is in Nederland en in België en nooit verkocht. In Noord-Amerika werd het model wel verkocht, maar dan met een vermogen van 100 pk bij 6400 rpm en een maximaal koppel van 123Nm bij 3200 rpm. De Paseo werd geleverd met een handmatige 5-versnellingsbak of met een automatische 4-versnellingsbak. In 1996 kwam de tweede generatie van de Paseo. Deze bleef tot 2000 in Nederland te koop. Daarna is er nooit meer een opvolger gekomen. Er kwam in 1997 wel een GT-versie.

   Toyota Paseo verkopen

   De auto is van zichzelf heel licht en daardoor betaal je niet zoveel wegenbelasting. Ook voor de verzekering is hij niet duur. De auto gaat lang mee. Als je nog deze auto hebt staan, dan weet je dat hij duurzaam is. Mocht je toch toe zijn aan iets nieuws, dan kun je beslissen de auto te verkopen. Maar hoe regel je dat? Je kunt het allemaal zelf uitzoeken, maar waarom moeite doen als wij het voor je kunnen regelen. Bij de autosloper krijg je gelijk te horen welke waarde er nog aan jouw auto hangt. We regelen een afspraak om de auto bij je thuis op te halen en je krijgt direct het bedrag. Dat is pas snel geregeld!

   Toyota naar de autosloperij

   Heb jij thuis nog een sloopauto staan? Is je Toyota Paseo op en is het niet veel meer dan een schadeauto? Een oude auto met een kapotte motor betekent niet gelijk dat hij niets meer waard is. Ga eens langs een autosloper en bespreek de mogelijkheden voor jouw auto met schade.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Paseo verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl