advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 4 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 4 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Toyota Prius verkopen

   De Toyota Prius is een hybride auto en als eerste auto van Toyota zo geproduceerd. In 1997 kwam de eerste versie op de markt. De nieuwste Prius is nog meer van de toekomst. Hij is intelligent, zuiniger en stiller dan ooit tevoren. Daarmee maakt Toyota de ervaring van een hybride nog beter.

   Voordelen van een Prius

   De hybride auto’s van Toyota, zoals de Prius, besparen op benzine. De CO2-uitstoot is minder. Ze kunnen zelf energie opwekken om de accu op te laden. Daarvoor heb je geen oplaadkabel nodig. Hybride auto’s zijn ontworpen om het leven gemakkelijker, zuiniger en duurzamer te maken. Er zijn twee motoren aanwezig: benzine én een accu zorgen voor een laag brandstofverbruik van maar 3,1 liter op 100 km. De motor is erg stil.

   Toyota Prius vroeger en nu

   In 1997 werd de Toyota Prius voor het eerst geïntroduceerd in Japan. In 2000 kwam hij wereldwijd op de kaart te staan. Er zijn in die paar jaar, tot 2003, zo’n 160.000 auto’s geproduceerd. In 2004 kwam Toyota met Prius II. Dit was een ruime, milieuvriendelijke auto en in meerdere uitvoeringen beschikbaar. In 2005 werd de Prius als auto van het jaar verkozen. In 2009 kwam Toyota met de Prius III. Het kwam met een intelligente parkeerhulp. Dat houdt in dat de auto zich voortaan zelf kan parkeren. Het stuurwiel draait uit zichzelf en de auto rijdt rustig achteruit een parkeervak in. Ook de benzinemotor werd groter: 1,8 liter. Het brandstofverbruik nam af en rijdt gemiddeld 1 op 20 kilometer per uur. In 2016 kwam de vierde generatie een 1.8 liter benzinemotor gecombineerd met een elektromotor.

   De staat van de Toyota Prius

   Voor de autosloper maakt de staat van de Toyota Prius niet uit. Heeft de oude auto een kapotte motor? Rijdt hij rond zonder Apk-keuring of niet? Ook dat maakt niet uit. Kom vrijblijvend langs en laat kosteloos een offerte opstellen voor je schadeauto. Het kan zijn dat we alleen wat losse onderdelen gebruiken en deze van je overkopen voor wat ze nog waard zijn. Ga je akkoord met onze prijs? Dan halen we de auto met schade bij je thuis op en ontvang je meteen het bedrag.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Prius verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl