advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Suzuki Alto
   • 14 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 21 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 30 min geleden
    Opel Corsa
   • 32 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Toyota RAV4 verkopen

   De afgelopen twintig jaar is het type auto’s dat je op de weg ziet drastisch veranderd. Als je je afvraagt hoe het komt dat SUV’s zo populair zijn geworden, dan is het antwoord simpel. Dat komt door de Toyota RAV4. Toen de Japanse fabrikant naar iets nieuws zocht om zijn klanten te bieden bleek een cross over namelijk te zijn wat het publiek wilde. Je kunt de Toyota RAV4 daarmee dus eigenlijk een baanbrekend type auto noemen. En dat blijkt hij ook nog altijd te zijn.

   Toyota RAV4 verkopen

   Toyota RAV4 verkopen

   Gemak en comfort

   Toyota besloot de RAV4 te ontwikkelen omdat consumenten twee dingen wilden. Gemak en comfort. Als het over gemak ging dan bedoelden ze daarmee dat ze veel laadruimte wilden, maar bijvoorbeeld ook beter overzicht in het verkeer. Als ze comfort wilden hadden ze het meer over alles wat een stadsauto te bieden had. Het was voor de Japanse fabrikant daarna een simpele optelsom. Ze wisten toen nog niet dat ze daarmee de komst van de compacte SUV op de openbare weg in gang hadden gezet.

   Meer en meer

   Een opvallend feitje over Toyota RAV4 verkopen is dat die immer zijn blijven groeien. Waar veel merken en modellen het moeilijk hadden tijdens de crisis ging het met de RAV4 alleen maar beter. Zo werden er in 2008 in Amerika bijvoorbeeld 137.000 verkocht en worden er tegenwoordig jaarlijks meer dan 300.000 verkocht. De veelzijdigheid van de RAV4 is hier een belangrijke reden voor. Toyota bleef hem namelijk tijdens die jaren verder ontwikkelen. Zo bleven de RAV4 verkopen op peil.

   Tegenwoordig

   Toyota probeert met de RAV4 nog altijd even baanbrekend te zijn als het in de jaren negentig was. Daarom zie je in iedere nieuwe uitvoering weer de nieuwste technologieën en andere innovaties tevoorschijn komen. Op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en bruikbaarheid is de RAV4 nog altijd een belangrijk meetpunt voor autoliefhebbers. Dat komt ook omdat de RAV4 ondanks alle vernieuwingen nog altijd gewoon een krachtige auto is die je kunt gebruiken onder alle omstandigheden. De Japanse fabrikant verkoopt de RAV4 immers nog altijd als een compacte SUV.

   Speciale modellen

   Wist je dat er van de eerste generatie RAV4 ongeveer 1.500 hele speciale modellen zijn uitgebracht? Aan het eind van de jaren negentig produceerde Toyota namelijk een editie die volledig elektrisch was. Een auto zonder enige uitstoot werd hij genoemd. Hij werd slechts zeven maanden verkocht en was alleen in de staat Californië te krijgen. Desondanks was Toyota er al vroeg bij met de ontwikkeling van krachtige elektrische motoren. De elektrische RAV4 uit de eerste generatie is nog altijd op de Amerikaanse weg te vinden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota RAV4 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl