advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 6 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 7 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 7 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Toyota Supra verkopen

   In 1979 kwam de eerste Toyota Supra al op de markt. Dit is een sportwagen gebouwd door de autofabrikant Toyota. Tot 2002 werd deze auto nog gefabriceerd. De Toyota Supra en de Toyota Celica lijken op elkaar en worden samen de GT Family van Toyota genoemd. Toyota bedacht om voor beide auto’s samen één opvolger te maken: de Toyota GT86. Deze is gebaseerd op de Toyota AE86.

   Eigenschappen van de Toyota Supra

   De Toyota Supra is een sportieve auto. Het heeft een achterwielaandrijving, een lange neus, en een bijzonder gevormde dak. Het design van de auto is gebaseerd op dat van de FT-1. De auto heeft drie deuren en het nieuwe model heeft een 4X4 wielaandrijving. De Supra wordt gezien als snelste auto ter wereld in zijn soort. Hij rijdt op benzine, trekt binnen 5,8 seconde op van 0 tot 100 kilometer per uur. Zijn topsnelheid ligt maar liefst op 250 kilometer per uur. Het gemiddelde gebruik van de Toyota Supra ligt op 1 op 9,7. De motorinhoud is 2997 cc (Turbo).

   Vroeger en nu

   De eerste drie generatie van de Supra werden allen geleverd met een afstammende motor van de Toyota Crown en de 2000GT. Alle generaties van de Supra hebben een zescilindermotor. Het interieur was grotendeels gelijk, net als de gebruikte chassiscode. Vanaf 1986 besloot Toyota dat de Supra een apart model moest worden dan die van de Celica. Naast de nieuwe naam, kwam Toyota ook met een nieuw eigen logo voor de Toyota Supra. Hij leek wel op het logo van de Celica, maar was blauw in plaats van oranje. In 1998 werd de verkoop van de Supra gestopt. En Toyota besloot in 2002 helemaal te stoppen met de productie van de Supra in Japan.

   De Toyota Supra verkopen

   Je hebt wellicht al jaren in de Supra gereden, maar je vindt dat het nu tijd is voor iets nieuws. Logisch, iedereen wil wel een keer wat anders. Heb je er al aan gedacht dat je je oude auto zou kunnen verkopen via een lokale autosloper? Je kunt vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen. De autosloper bekijkt de auto en pint er een waardeoordeel aan vast. Je krijgt een bod op de auto en daarmee weet je gelijk wat hij waard is. Ga je hier niet mee akkoord, dan kun je zelf advertenties plaatsen om kopers te zoeken. Vind je dit interessant? Dan wordt de auto bij je thuis opgehaald en betalen we direct het geld uit.

   Wat te doen met een auto met schade?

   Is jouw Toyota Supra een auto met schade? Is de versnellingsbak kapot of is de motor kapot? Deze bijna sloopauto is rijp voor de sloop, zou je denken. Maar de oude auto kan ook als schadeauto nog heel wat opleveren. Een autosloper kan nog best wel wat tientjes geven voor de waarde van de losse onderdelen. Daar houd je een prettig zakcentje aan over.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Supra verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl