Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 1 minuut geleden
  Renault Megane Scenic
 • 10 min geleden
  Ford Focus C-max
 • 24 min geleden
  Audi Audi A4
 • 29 min geleden
  Renault 25 Txe U9
 • 30 min geleden
  Ford Fiesta
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Toyota Tundra verkopen

De Toyota Tundra is een pick-up truck en geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota. De auto werd in de Verenigde Staten gemaakt. De eerste auto kwam in 1999 op de markt. De auto heeft heel wat kenmerken van de oudere Toyota T100 en de compacte Toyota Tacoma. Beiden hadden ze een 3.4 liter V6 motor.

Eigenschappen van de Tundra

De auto kent tegenwoordig een acht cilinder motor. Het heeft elektrische ramen en een stuurbekrachtiger. De auto heeft vier deuren, 4×4 wielaandrijving en heeft een automaat. De auto is erg stil tijdens het rijden, trekt zo 4500 kilo en heel veel laadruimte. Het is echt een monster met 386 pk. Hij heeft een acht cilinder motor. Het vermogen lag vroeger nog wel wat lager, maar is inmiddels dus opgehoogd. In 8,5 seconde trekt de auto zich op van 0 tot 100 kilometer per uur. De topsnelheid ligt op 177 kilometer per uur.

Toyota Tundra verkopen

Bijna elke auto nemen we aan

Veel modellen van de Toyota Tundra nemen wij aan. Kom langs en we bekijken de staat van de auto. We willen graag het bouwjaar weten, het type en de brandstofsoort. Ook wanneer de auto schade heeft, kun je bij ons terecht. Wil je je beschadigde of oude Tundra verkopen? Kom dan gerust even langs bij ons en we kijken wat we kunnen doen. We kunnen hem eventueel repareren en dan verkopen. Of we nemen wat losse onderdelen van de auto en gaan die hergebruiken voor andere auto’s. Je krijgt betaalt voor de losse onderdelen.

Eenvoudig je auto verkopen

De Toyota Tundra kent niet heel veel onderhoud.  Dus mensen zijn snel geïnteresseerd in zo’n auto. Mocht jij nog een Toyota Tundra hebben staan waar je eigenlijk van af wilt? Bij ons ontvang je na je aanvraag (formulier is via de website in te vullen) een offerte. Je weet gelijk hoeveel je auto waard is. We maken een afspraak met je om de auto op te halen en je krijgt gelijk het geldbedrag van ons. Sneller kan bijna niet! Wil je zelf ervaren hoe snel verkopen kan?  Vul vrijblijvend en kosteloos het formulier in op onze website en ontdek het zelf!

Staat van de auto

Is jouw Toyota Tundra een schadeauto? Rijd jij rond in een auto met een koppakking lek? Is de versnellingsbak kapot? Of gaat het gewoon om een oude auto? Ga langs een autosloper en bekijk wat zij nog voor jouw oude auto kunnen betekenen of dat hij regelrecht tot sloopauto wordt benoemd.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Tundra verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl