Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Toyota Yaris verkopen

De Toyota Yaris is een kleine auto die in Frankrijk en Japan geproduceerd wordt. De Yaris is er in verschillende uitvoeringen: de hatchback, de sedan en als MPV. Ook is de auto in twee versies te krijgen: driedeurs – en de vijfdeurs uitvoering.

Kenmerken van de Toyota Yaris

De Yaris rijdt op benzine en heeft een viercilindermotor in lijn. De auto kent een vooraandrijving en heeft zes versnellingen. Nog onder de 12 seconde trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. De topsnelheid van deze comfortabele kar ligt op 175 kilometer per uur. Zuinig is hij zeker, want met maar liefst 1 op 20 rijdt deze auto zeer voordelig.

Veiligheid hoort bij Yaris

Toyota wilde na de eerste generatie voor veiligheid gaan. Dat moest een belangrijk aspect bij de tweede generatie zijn. Daar hebben ze in geïnvesteerd. Er werden maar liefst negen airbags in de auto geplaatst, die ook je knieën moest beschermen in geval van een aanrijding. Daarnaast kwam in de tweede generatie van de Yaris Toyota met vier verschillende motorvarianten: een 1,0-liter driecilinder en een 1,3-liter viercilinder benzinemotor en een 1,4-liter dieselmotor. Daarnaast bood Toyota de keus aan een handgeschakelde vijf- of zes versnellingsbak of een automaat.

Toyota Yaris en concurrentie

De Toyota Yaris is een compacte drie- of vijfdeurs hatchback die het merk sinds 1999 levert. De Yaris is de opvolger van de Toyota Starlet. Een (tweedehands) Toyota Yaris staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor zijn Toyota Yaris occasions relatief duur, maar wel betrouwbaar. Concurrenten van de Toyota Yaris zijn de Opel Corsa, de Ford Fiesta, de Peugeot 206/207/208 en de Volkswagen Polo.

Toyota Yaris verkopen

Als je nu een tweedehands Toyota Yaris thuis hebt staan, een schadeauto of die je liever weg wilt doen? Denk dan eens aan je lokale autosloper. Een auto met schade betekent niet dat hij niets meer waard is. Integendeel, voor heel wat onderdelen kun je nog best een leuk prijsje krijgen: een kapotte motor, een auto met koppakking lek. Ga gewoon eens vrijblijvend langs de autosloperij of vul het formulier op de website in en bekijk het bod wat wij jou geven voor de oude auto. Dit is op de staat, onderhoud, jaartal en variant van de auto gebaseerd.

Toyota Yaris verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Yaris verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl