Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volkswagen Golf verkopen

De Volkswagen Golf is misschien wel een van de meest typerende auto’s die er op de wegen rondrijdt. Vrijwel iedereen kent deze auto van het Duitse Volkswagen en het is dan ook het meest verkochte model ooit van het merk. Sinds 1974 rollen er Golfjes van de band en dat zorgt er zelfs voor dat deze auto na de Ford F-serie en de Toyota Corolla ’s werelds meest geproduceerde auto is. Daarmee verslaat de Volkswagen Golf zelfs de Kever en de Passat van haar eigen merk.

Miljoenen verkopen

De Volkswagen is in een halve eeuw miljoenen keren verkocht. Al in 2007 rolde de 25 miljoenste Golf van de band. Inmiddels zijn er al zeven generaties, namelijk I, II, III, IV, V, VI en VII. Ook de achtste generatie (VIII) is inmiddels gepland voor 2018. Inmiddels worden de aantallen geschat op boven de 30 miljoen.

Volkswagen Golf verkopen

Golf, Rabbit en Caribe

De Golf is wereldwijd onder meerdere namen op de markt gebracht. De naam Golf stamt af van Golfstroom. In de Verenigde Staten wordt een andere naam gehanteerd, namelijk de Volkswagen Rabbit. In Mexico heet de Golf: Volkswagen Caribe. Net als andere modellen van Volkswagen is ook de naam van de Golf gebaseerd op een natuurverschijnsel. Zo produceert Volkswagen bijvoorbeeld de Passat (Passaatwind) en de Scirroco (Sciroccowind).

Verschillende modellen

In de loop der jaren zijn er heel veel verschillende modellen op de markt gebracht. Modellen met een benzinemotor, met een dieselmotor en zelfs elektrische motoren. Benamingen en termen die je in der loop der jaren kunt zijn tegen gekomen zijn bijvoorbeeld TSI, FSI, TGI, TDI, GTI, GTE, R32, R, GT, GTD, BlueMotion en Plus. Opvallend is dat heel veel modellen van Volkswagen hetzelfde onderstel gebruiken als de Golf of hiervan zijn afgeleid: Jetta, Eos, Golf Cabriolet, Scirocco, Beetle, New Beetle, Touran, Tiguan, Golf Country, Golf Plus.

Golf verkopen

Hebt u een Volkswagen Golf en wilt u deze verkopen? Dan kunt ook een poging wagen bij de sloop. Door de grote vraag naar deze auto kunnen de onderdelen namelijk gemakkelijk verkocht worden. De Golf vertegenwoordigd daarom vaak een grote waarde of het nu om een tweedehands auto, een sloopauto, een schadeauto of een auto zonder apk gaat.

Volkswagen Golf verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Golf verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl