advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Nissan Nissan Qashqai
   • 1 uur geleden
    Mercedes-benz Clk
   • 6 uur geleden
    Audi A3 Limousine
   • 8 uur geleden
    Ford Fiesta
   • 8 uur geleden
    Volkswagen Golf
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Volkswagen Golf verkopen

   De Volkswagen Golf is misschien wel een van de meest typerende auto’s die er op de wegen rondrijdt. Vrijwel iedereen kent deze auto van het Duitse Volkswagen en het is dan ook het meest verkochte model ooit van het merk. Sinds 1974 rollen er Golfjes van de band en dat zorgt er zelfs voor dat deze auto na de Ford F-serie en de Toyota Corolla ’s werelds meest geproduceerde auto is. Daarmee verslaat de Volkswagen Golf zelfs de Kever en de Passat van haar eigen merk.

   Miljoenen verkopen

   De Volkswagen is in een halve eeuw miljoenen keren verkocht. Al in 2007 rolde de 25 miljoenste Golf van de band. Inmiddels zijn er al zeven generaties, namelijk I, II, III, IV, V, VI en VII. Ook de achtste generatie (VIII) is inmiddels gepland voor 2018. Inmiddels worden de aantallen geschat op boven de 30 miljoen.

   Volkswagen Golf verkopen

   Golf, Rabbit en Caribe

   De Golf is wereldwijd onder meerdere namen op de markt gebracht. De naam Golf stamt af van Golfstroom. In de Verenigde Staten wordt een andere naam gehanteerd, namelijk de Volkswagen Rabbit. In Mexico heet de Golf: Volkswagen Caribe. Net als andere modellen van Volkswagen is ook de naam van de Golf gebaseerd op een natuurverschijnsel. Zo produceert Volkswagen bijvoorbeeld de Passat (Passaatwind) en de Scirroco (Sciroccowind).

   Verschillende modellen

   In de loop der jaren zijn er heel veel verschillende modellen op de markt gebracht. Modellen met een benzinemotor, met een dieselmotor en zelfs elektrische motoren. Benamingen en termen die je in der loop der jaren kunt zijn tegen gekomen zijn bijvoorbeeld TSI, FSI, TGI, TDI, GTI, GTE, R32, R, GT, GTD, BlueMotion en Plus. Opvallend is dat heel veel modellen van Volkswagen hetzelfde onderstel gebruiken als de Golf of hiervan zijn afgeleid: Jetta, Eos, Golf Cabriolet, Scirocco, Beetle, New Beetle, Touran, Tiguan, Golf Country, Golf Plus.

   Golf verkopen

   Hebt u een Volkswagen Golf en wilt u deze verkopen? Dan kunt ook een poging wagen bij de sloop. Door de grote vraag naar deze auto kunnen de onderdelen namelijk gemakkelijk verkocht worden. De Golf vertegenwoordigd daarom vaak een grote waarde of het nu om een tweedehands auto, een sloopauto, een schadeauto of een auto zonder apk gaat.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Golf verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl