Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Peugeot 307
 • 1 uur geleden
  Volvo S60
 • 2 uur geleden
  Mercedes-benz 210
 • 2 uur geleden
  Volvo 850 2.5 I 20v
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Polo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Volkswagen Jetta verkopen

Sommige verhalen zijn het vertellen gewoon waard. De Volkswagen Jetta is de basis van vele Volkswagenmodellen die je vandaag de dag ziet. Maar de Jetta werd zelf ook weer afgeleid van een andere Volkswagen. Je beseft het je misschien niet als je er in rijdt, maar de Jetta staat echt voor een belangrijk stuk autogeschiedenis. De Jetta is dan ook nog altijd onverminderd populair. Wil je je Volkswagen Jetta verkopen, dan lees je hier wat handige weetjes die kunnen helpen.

Volkswagen Jetta verkopen

Volkswagen Jetta verkopen

Een Golf, maar groter

De grote doorbraak van Volkswagen in Europa was de Kever. In de Verenigde Staten werd Volkswagen echter populair door de Golf. Om die reden zagen de directeuren van Volkswagen aan het eind van de jaren zeventig dan ook wel iets in een Golf, maar dan groter. Volgens hen was dit de volgende stap om de voet vast aan de grond te krijgen in Amerika. Ze bleken gelijk te hebben, de Jetta werd de best verkochte Europese auto ooit in Amerika.

Ook in Europa

Dat de Jetta populair was aan de andere kant van de oceaan was niet vreemd. Ook op het eigen continent was de Jetta een veel verkochte auto. Onder andere in Engeland, Duitsland en Turkije prijkte hij enige tijd bovenaan de verkooplijsten. Veel Golfrijders die door gezinsuitbreiding iets groters zochten vonden dat in de Jetta. Vooral de ruime kofferbak werd destijds al als zeer praktisch gezien. Zeker wanneer je met het hele gezin op stap ging. Om die reden had hij dan ook veel aantrekkingskracht op hen.

Andere naam, zelfde auto

De invloeden van de Jetta op de auto-industrie zijn nog altijd goed zichtbaar. De Jetta leeft nog altijd voort in vele andere Volkswagenmodellen. Zo komt het dus voor dat mensen zonder dat ze het door hebben eigenlijk een Volkswagen Jetta verkopen als ze een Bora aanbieden. De Bora en de Vento zijn twee modellen die zijn voortgekomen uit de Jetta. Toch is de Volkswagen Jetta nog altijd veruit het populairst van allemaal. De Jetta zelf is namelijk ook nog altijd in productie in de Volkswagenfabrieken.

Wat maakt jouw Jetta speciaal?

Omdat de Volkswagen Jetta verkopen al zo lang aan de gang zijn, zijn er talloze variaties op de markt verschenen. Het gaat te ver om te zeggen dat elke Jetta anders is, maar er zijn wel duizenden variaties te onderscheiden. Meestal gaat het dan om de gekozen extra’s, maar in sommige gevallen gaat het ook om series die kortstondig in kleine oplage zijn aangeboden. Dit betekent dus dat de keuze voor een Jetta iets verder gaat dan een naam alleen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Jetta verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl