Sloopauto verkopen? Bel ons op Bel ons op 06 299 666 24 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volkswagen T1, T2 of T3 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen T1, T2 of T3 verkopen".

Volkswagen T1, T2 of T3 verkopen

Bij een oldtimer denk je misschien niet zo snel aan een busje. Toch is er alle reden om je Volkswagen T1 verkopen als serieuze optie te zien.

Direct een T1, T2 of T3 verkopen:


Volkswagen T1, T2, T3 verkopen

Wie aan oldtimers denkt, denkt vaak aan één van de volgende twee dingen. Of je denkt aan grote Amerikaanse auto’s en muscle cars. Of je denkt aan echte klassieke auto’s van rond het begin van de twintigste eeuw. Toch zijn ook de Volkswagen T1 en zijn opvolgers echte oldtimers. De Transit-bussen gaan namelijk al zes generaties mee en worden nog altijd geproduceerd. Dat zorgt voor een bijzondere kruisbestuiving.

Nieuw wekt interesse voor oud

Slechts enkele modellen houden het zo lang uit als de Volkswagen T1. De Volkswagen Transit verkopen zijn namelijk nog altijd onverminderd hoog. Het is ook om die reden dat de oldtimermodellen zo populair blijven. Hoewel de T1, T2 en T3 van nature al een iconische uitstraling hebben, is het een gemakkelijke instap in de wereld van de oldtimers. Dit komt omdat men al bekend is met het model door de huidige generatie ervan. Die wordt veel gebruikt als zakelijk vervoermiddel.

Groot aanbod

Volkswagen heeft het op verkoopgebied met verschillende modellen uitstekend gedaan door de jaren heen. Dit geldt ook voor de T1. De busjes in alle vormen en maten reden meer dan twaalf miljoen keer de showroom uit met een nieuwe eigenaar. Om die reden is de oldtimervariant dan ook een gewild object. Hij is goed verkrijgbaar en werd tot en met het jaar 2013 op verschillende plekken op aarde nog altijd geproduceerd. Dit maakt het onderhouden gemakkelijker en dus aantrekkelijker voor grote groepen liefhebbers.

Volkswagen T1, T2 of T3 verkopen

Niet alleen is de T1 één van de meest verkochte voertuigen aller tijden. Hij is misschien ook wel één van de meest doorverkochte auto’s ooit. De T1, die ook veel beroemdheid verwierf als ‘hippiebus’, is voor vele jongeren en andere reizigers het ultieme vervoersmiddel voor een roadtrip gebleken. Wie een Volkswagen T1, T2 of T3 verkopen wil, loopt dus grote kans om iemand met dit doel als koper te vinden. Probeer daarom eens de autosloperij. Daar komen ze tweedehands auto’s, oude auto’s, een schadeauto of een sloopauto.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl