Sloopauto verkopen? Bel ons op Bel ons op 06 299 666 24 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volkswagen Touareg verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Touareg verkopen".

Volkswagen Touareg verkopen

Toen Volkswagen, Audi en Porsche de handen ineen slagen om iets nieuws te doen was iedereen verbaasd. Waarom wilden de Duitse fabrikanten een off-road auto voor de grote weg ontwikkelen? Spreken die twee dingen zich niet als vanzelf al tegen? En al helemaal als je erbij zegt dat je wilt dat hij voelt als een sportwagen. Dat kan toch niet met zo’n ruime auto? Tegenwoordig blijkt het gelijk van de Duitse autoproducenten. De modellen, waaronder de Touareg, zijn razend populair.

Volkswagen Touareg verkopen

Volkswagen Touareg verkopen

Belangrijk in de ontwikkeling

De Touareg is altijd al een grote en sterke auto geweest. Beroemd zijn de beelden waarin een Boeing 747 vliegtuig door de Volkswagen Touareg wordt voortgetrokken. Het zwaarste wat een gewone auto ooit heeft gepresteerd. Er zat in het begin echter wel een nadeel aan al die kracht. De Volkswagen Touareg modellen met de sterkste motor hadden een grote uitstoot van gassen. Daar moest iets aan gedaan worden. De Touareg is daardoor belangrijk geworden in de ontwikkeling van meer duurzame auto’s bij de verschillende fabrikanten.

Racesport

Je verwacht het misschien niet van zo’n grote auto, maar de Volkswagen Touareg is ook zeer succesvol in de racesport. Het gaat dan natuurlijk niet over wedstrijden in de Formule 1 op strakke circuits. Het gaat dan juist over races over moeilijk begaanbaar terrein. De bekendste race is misschien wel de Dakar Rally. Volkswagen presteerde het om in zowel 2010 als 2011 zowel de eerste, tweede als derde plaats op te eisen. Bovendien won het in die jaren veel etappes. Ook in andere grote en zware races heeft de Touareg goed gepresteerd.

Bijna compleet

De Touareg is bijna compleet als je het op deze manier bekijkt. Hij is sterk, ruim, sportief en je hebt goed overzicht op het verkeer. Al deze redenen maken dan ook dat de Touareg sinds zijn introductie in 2002 veel verkocht is over de gehele wereld. De enige klacht was de uitstoot. Aangezien hij steeds duurzamer wordt lijkt de kans groot dat hij ook nog wel enige tijd populair zal blijven. De laatste tijd is de hybride Touareg namelijk zeer in trek.

Speciale edities

Zowel van de eerste als de tweede generatie zijn veel verschillende edities verschenen. Bijvoorbeeld de verjaardageditie toen de Touareg tien jaar bestond. De Touareg is dan ook van een zeer simpele tot een extreem luxe editie op de markt gebracht. Je ziet langzaam maar zeker ook steeds meer mensen hun eerste Volkswagen Touareg verkopen. Dit maakt het makkelijker om hem op de occasionmarkt te pakken te krijgen. Als je een kort onderzoekje doet kun je de Touareg van jouw wensen gemakkelijk vinden.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl