advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Opel Meriva
   • 2 uur geleden
    Volvo Fm
   • 2 uur geleden
    Opel Corsa
   • 2 uur geleden
    Nissan Micra 1.3e 3hb E2
   • 2 uur geleden
    Ford Transit
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Volkswagen Vento verkopen

   In 1992 kwam Volkswagen met het model Vento. Deze werd in Duitsland gefabriceerd. De werkstijl is een vierdeurs sedan. De Vento is de opvolger van de Volkswagen Jetta. Er kwam in 2010 een nieuwe variant van de Vento met een 1.4 en een 1.6 liter motor. Deze compacte auto is best de moeite waard.

   De concurrent van de Volkswagen Vento

   De Vento heeft twee auto’s die erg lijken op hem. Dat zijn de Volkswagen Golf en de Audi A3. De Golf is een middenklasse auto van compact formaat. Ook de Audi A3 is een compact middenklasse auto. De auto’s hebben allen de keus uit een voorwiel- of vierwielaandrijving. De Audi A3 is bijvoorbeeld meestal automatisch, terwijl de Vento handgeschakeld is. Daarnaast trekt de Audi A3 sneller op.

   Eigenschappen van de Volkswagen Vento

   Deze vierdeurs sedan is een handgeschakelde compacte middenklasse auto, die vijf versnellingen heeft. Er is ruimte voor vijf passagiers. De auto heeft een voorwielaandrijving en rijdt op benzine. De motor is een viercilinder in lijn. De cilinderinhoud is 1598 cc. Het vermogen van de motor ligt op 75 pk. Zijn topsnelheid ligt op 168 kilometer per uur. In 14 seconde trekt de auto zich op van 0 tot 100 kilometer per uur. De Vento rijdt gemiddeld 1 op 11,5.

   De Volkswagen Vento verkopen?

   Heb je veel in de Volkswagen Vento gereden maar is het nu tijd voor iets anders? Dan kun je bij de plaatselijke autosloper terecht om je auto te verkopen. Zijn er mankementen? Dan geeft dat helemaal niets. Ook alleen met onderdelen zijn wij blij. Die kunnen eventueel weer hergebruikt worden voor andere auto’s. Je krijgt per los onderdeel betaalt. Is de auto verder nog wel goed, maar wil je er niet meer in rijden? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Vul het formulier op onze website in en kijk wat de waarde van jouw auto is. Wij sturen je een bod en je bepaalt zelf of je daarmee akkoord gaat. In een mum van tijd heb jij een zakcentje extra en wordt de auto gratis bij je opgehaald.

   Auto met schade

   Heb jij een tweedehands Volkswagen Vento thuis? Is deze oude auto met schade? Of rijd je ermee rond zonder apk? Dan is het tijd om te overwegen je schadeauto naar de sloop te brengen. Zij slopen de auto niet per se, maar kunnen wel kijken of de motor kapot is, een koppakking lek of andere mankementen. Je kunt namelijk ook geld krijgen voor losse onderdelen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Vento verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl