advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 8 min geleden
    Suzuki Alto
   • 16 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 23 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 32 min geleden
    Opel Corsa
   • 35 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Volvo S40 verkopen

   De Volvo S40 is een auto uit 1995 en is Born geproduceerd. Deze moderne auto kwam bijna tegelijk op de markt met zijn broertje de Volvo V40. Deze auto’s met een viercilinder-motor zijn mediumsize auto’s die op Diesel rijden. Het verschil is dat de S voor Sedan staat en de V voor versatility/veelzijdigheid.  Deze auto’s moesten een frisse look geven aan de nieuwe Volvo generatie.

   Technische gegevens van deze Volvo

   Het model dat tussen 2004 en 2012 werd gemaakt, had bijvoorbeeld een voorwielaandrijving, kon binnen 7 seconde optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur. Hij had vijf versnellingen en de topsnelheid van deze Volvo S40 ligt op 240 kilometer per uur. Gemiddeld rijdt hij 1 op 11.5. Dit ligt voornamelijk of je in de stad of op buitenwegen rijdt.

   Volvo S40 verkopen?

   Heb jij het gehad met de Volvo S40? Ben jij toe aan een nieuwe auto, maar weet je nog niet hoe je van je huidige auto af moet komen? Heb je al geïnformeerd bij de lokale autosloper? Deze kun je gewoon benaderen, zonder dat zij gelijk je auto gaan slopen. Ze kunnen de auto verkopen of onderdelen gebruiken en deze in de verkoop zetten. Je hebt hierdoor zelf geen gedoe met verkopers, want het wordt voor je geregeld. En je houdt er best een leuk zakcentje aan over. In ieder geval iets van wat de auto of de losse onderdelen nog samen bij elkaar waard zijn.

   Volvo S40 met schade

   Is jouw auto, de Volvo S40, een schadeauto? Dat maakt niets uit voor de lokale autosloper, want ook dan heeft hij interesse. Hij gaat hem dan niet verkopen, maar hij kan de auto wel gebruiken om de onderdelen eruit te halen en deze te verkopen. Ook kan hij andere onderdelen gebruiken om jouw auto te repareren en deze dan in zijn geheel door te verkopen.

    

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo S40 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl