Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volvo S40 verkopen

De Volvo S40 is een auto uit 1995 en is Born geproduceerd. Deze moderne auto kwam bijna tegelijk op de markt met zijn broertje de Volvo V40. Deze auto’s met een viercilinder-motor zijn mediumsize auto’s die op Diesel rijden. Het verschil is dat de S voor Sedan staat en de V voor versatility/veelzijdigheid.  Deze auto’s moesten een frisse look geven aan de nieuwe Volvo generatie.

Technische gegevens van deze Volvo

Het model dat tussen 2004 en 2012 werd gemaakt, had bijvoorbeeld een voorwielaandrijving, kon binnen 7 seconde optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur. Hij had vijf versnellingen en de topsnelheid van deze Volvo S40 ligt op 240 kilometer per uur. Gemiddeld rijdt hij 1 op 11.5. Dit ligt voornamelijk of je in de stad of op buitenwegen rijdt.

Volvo S40 verkopen?

Heb jij het gehad met de Volvo S40? Ben jij toe aan een nieuwe auto, maar weet je nog niet hoe je van je huidige auto af moet komen? Heb je al geïnformeerd bij de lokale autosloper? Deze kun je gewoon benaderen, zonder dat zij gelijk je auto gaan slopen. Ze kunnen de auto verkopen of onderdelen gebruiken en deze in de verkoop zetten. Je hebt hierdoor zelf geen gedoe met verkopers, want het wordt voor je geregeld. En je houdt er best een leuk zakcentje aan over. In ieder geval iets van wat de auto of de losse onderdelen nog samen bij elkaar waard zijn.

Volvo S40 met schade

Is jouw auto, de Volvo S40, een schadeauto? Dat maakt niets uit voor de lokale autosloper, want ook dan heeft hij interesse. Hij gaat hem dan niet verkopen, maar hij kan de auto wel gebruiken om de onderdelen eruit te halen en deze te verkopen. Ook kan hij andere onderdelen gebruiken om jouw auto te repareren en deze dan in zijn geheel door te verkopen.

 

Volvo S40 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo S40 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl