Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volvo S60 verkopen

De Volvo S60 is een mooie auto die in de hogere middenklasse thuishoort. Het type model is een Sedan. In 2000 is men begonnen met deze S60 en werd deze auto gezien als vervanger van de Volvo S70, al is dit niet geheel terecht. Er zijn meerdere generaties Volvo S60 langs gekomen, met telkens weer een upgrade. Ze zijn begonnen als zakenauto, maar inmiddels gaat de auto ook privé goed mee.

Technische kenmerken van de Volvo S60

Alle varianten van de Volvo S60 zijn uitgerust met een vijfcilinder-lijnmotor. De oude S60 reden 1 op 11, 1 op 12 en konden wel 210 kilometer per uur. De nieuwe varianten zijn een stuk zuiniger en kunnen wel 1 op 18 rijden. Binnen 10 seconden trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. Gemiddeld genomen ligt het vermogen van deze mooie bak op 150 pk. Deze sedan past precies bij jouw wensen en laat je heerlijk rijden.

Concurrenten van de Volvo S60

Een van de concurrenten van de Volvo S60 is de Audi A6. Beiden auto’s hebben eenzelfde soort cilinder. Ze rijden allebei op automaat. De Audi A6 is net iets sneller met optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur dan de S60. En ook binnen in de auto, qua moderne features lijken de twee op elkaar. Ze zijn in ieder geval aan elkaar gewaagd.

De Volvo S60 in de verkoop

Deze auto met viercilinder motor is een zakelijke moderne auto die steeds meer particulier gebruikt wordt. Zijn uiterlijk is tijdloos, hij rijdt erg comfortabel en is een zeer betrouwbaar merk. Dit is een goede auto om lange afstanden mee te rijden. Maar als je deze thuis hebt staan en je doet er weinig mee? Dan kun je hem beter verkopen. Informeer bij een lokale autosloperij wat de waarde is van het model dat je hebt. Is er schade? Geen probleem, wellicht zijn er nog een aantal onderdelen die nog gebruikt kunnen worden wat nog een leuk extraatje kan opleveren.

Staat van de auto

De auto rijdt comfortabel en heeft een korte draaicirkel. Dus wellicht wel ideaal om te verkopen. Is jouw auto een schadeauto met hier en daar mankementen, zoals dat je versnellingsbak kapot is? Of doen je ruitenwissers het niet meer? Met of zonder schade, met of zonder apk, bij de autosloper kun je terecht!

Volvo S60 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo S60 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl