advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 57 min geleden
    Mercedes-benz Clk
   • 5 uur geleden
    Audi A3 Limousine
   • 7 uur geleden
    Ford Fiesta
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Golf
   • 8 uur geleden
    Seat Arosa
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Volvo S60 verkopen

   De Volvo S60 is een mooie auto die in de hogere middenklasse thuishoort. Het type model is een Sedan. In 2000 is men begonnen met deze S60 en werd deze auto gezien als vervanger van de Volvo S70, al is dit niet geheel terecht. Er zijn meerdere generaties Volvo S60 langs gekomen, met telkens weer een upgrade. Ze zijn begonnen als zakenauto, maar inmiddels gaat de auto ook privé goed mee.

   Technische kenmerken van de Volvo S60

   Alle varianten van de Volvo S60 zijn uitgerust met een vijfcilinder-lijnmotor. De oude S60 reden 1 op 11, 1 op 12 en konden wel 210 kilometer per uur. De nieuwe varianten zijn een stuk zuiniger en kunnen wel 1 op 18 rijden. Binnen 10 seconden trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. Gemiddeld genomen ligt het vermogen van deze mooie bak op 150 pk. Deze sedan past precies bij jouw wensen en laat je heerlijk rijden.

   Concurrenten van de Volvo S60

   Een van de concurrenten van de Volvo S60 is de Audi A6. Beiden auto’s hebben eenzelfde soort cilinder. Ze rijden allebei op automaat. De Audi A6 is net iets sneller met optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur dan de S60. En ook binnen in de auto, qua moderne features lijken de twee op elkaar. Ze zijn in ieder geval aan elkaar gewaagd.

   De Volvo S60 in de verkoop

   Deze auto met viercilinder motor is een zakelijke moderne auto die steeds meer particulier gebruikt wordt. Zijn uiterlijk is tijdloos, hij rijdt erg comfortabel en is een zeer betrouwbaar merk. Dit is een goede auto om lange afstanden mee te rijden. Maar als je deze thuis hebt staan en je doet er weinig mee? Dan kun je hem beter verkopen. Informeer bij een lokale autosloperij wat de waarde is van het model dat je hebt. Is er schade? Geen probleem, wellicht zijn er nog een aantal onderdelen die nog gebruikt kunnen worden wat nog een leuk extraatje kan opleveren.

   Staat van de auto

   De auto rijdt comfortabel en heeft een korte draaicirkel. Dus wellicht wel ideaal om te verkopen. Is jouw auto een schadeauto met hier en daar mankementen, zoals dat je versnellingsbak kapot is? Of doen je ruitenwissers het niet meer? Met of zonder schade, met of zonder apk, bij de autosloper kun je terecht!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo S60 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl