Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volvo V50 verkopen

Net voordat 2004 begon kwam Volvo met een nieuw model: de Volvo V50. De V50 verving de Volvo v40, die al in 1995 werd uitgebracht. Van buiten zag deze V50 er zeker uit als een model van de Volvo, maar van binnen had deze auto een vernieuwing gekregen. De verfrissende Scandinavische look werd toegepast.

Features Volvo V50

Volvo zet zijn traditie als fabrikant van stationwagens voort met de V50. Vormen die bij Volvo traditioneel zijn, zijn de hooggeplaatste achterlampen en de vorm van de achterkant. Hij heeft een viercilinder-motor en sommige versies ook een vijfcilinder-motor. Hij is handgeschakeld met vijf of zes versnellingen. De V50 heeft voor en achter hydraulische schijfremmen.

Wat is de staat van de Volvo V50?

In principe maakt het niets uit in welke staat je Volvo V50 is. Is de APK verlopen? Zijn er beschadigingen? Het maakt niets uit voor de verkoop. Ook het bouwjaar maakt niet uit voor de verkoop. Wel eventueel voor de waarde, maar verkopen lukt zeker wel. Alles is mogelijk, zo lang je maar vrijblijvend een taxatie opvraagt om de waarde van de auto te bepalen. Dan weet je precies waar je aan toe bent en welke onderdelen er voor verkoop mogelijk zijn.

Simpel je Volvo V50 tweedehands verkopen

Is het tijd voor een nieuwe auto? Wil je je Volvo V50 verkopen? Vraag dan bij de lokale autosloper een taxatie aan om te kijken hoeveel je auto waard is. Dit kan geheel vrijblijvend en gratis. Pas na de taxatie kan je beoordelen of je door wilt gaan met deze verkoop. De auto kan worden opgehaald op een afgesproken datum, plaats en tijd. Je ontvangt dan ook gelijk het bedrag en een vrijwaringsbewijs. Ben je benieuwd naar wat jouw Volvo V50 waard is? Vraag dan nu de offerte aan en weet wat je kunt krijgen.

Deze modern uitziende stationwagen met Scandinavische look is ideaal voor het gezinsleven. Wil je nog met vakantie gaan en zoek je een auto waarmee dat kan? Kijk dan bij een autosloper in de buurt en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe tweedehandsauto die geheel aan jouw wensen voldoet.

Schadeauto verkopen aan de autosloperij

Rijd jij rond in een schadeauto? Een sloopauto of gewoon een oude auto? Bij de autosloperij kun je met elk soort auto even langskomen. Wij bekijken de staat van je oude auto, of deze nou een kapotte motor of een kapot raam heeft. Wij staan voor je klaar.

Volvo V50 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo V50 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl