Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volvo XC90 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo XC90 verkopen".

Volvo XC90 verkopen

De Volvo XC90 is een opvallende auto met een mooi Scandinavisch design, een echte SUV, met een prachtig nieuw interieur met zacht leder en berkenhout. De auto is geschikt voor maximaal zeven personen en al hun bagage, terwijl de auto niet lomp of bizar groot eruitziet. Een echte gezinswagen om mee op pad te gaan dat is de XC90.

De motor van de XC90

Er is een hele reeks aan Drive-E- motoren. Waarbij het topmodel de Volvo XC90 T8 is. Deze hybride motor biedt maar liefst 400pk. Daarnaast is het de specialisten gelukt om de gemiddelde uitstoot te beperken tot slechts 49 gram per kilometer. Met standaard een achttrapsautomaat en All Wheel Drive is de nieuwe XC90 T8 Twin Engine een auto die snelheid en zuinigheid combineert met een sublieme wegligging en heel veel rijplezier.

Volvo XC90 concurrentie

De Volvo XC90 is een grote SUV, die Volvo Car Corporation sinds 2002 levert. De Volvo XC 90 heeft verschillende features die voorgaande modellen ook hadden. Het aantal cilinders is redelijk gelijk gebleven bijvoorbeeld. De concurrentie van de XC90 vindt je terug in de BMW X5, de Mercedes-Benz M-Klasse en de Volkswagen Touareg. Al deze concurrenten zijn ook SUV´s en hebben dezelfde soort motor als die van de Volvo XC90.

Volvo XC90 verkopen

De Volvo XC90 is een stabiele auto en heeft een goede basis. Er zijn al zoveel generaties voor deze auto geweest en elke keer wordt het model doorontwikkeld en verbeterd. Dit maakt het zo interessant om deze nog te verkopen. De auto heeft veel goede features en technische snufjes die mensen nog wel kunnen gebruiken. Mocht je dus niet de hele auto kunnen verkopen, vanwege mankementen of beschadigingen, dan kun je bij de autosloperij ook terecht om onderdelen te verkopen. Daar krijg je nog wel wat voor.

Schade aan je auto?

Rijd je in een auto met schade? Is de motor kapot? Trappen de remmen door of is er wat anders aan de hand? Je bijna sloopauto kan gewoon naar de autosloperij. Daar wordt gekeken naar de onderdelen van je oude auto. Wie weet wat je schadeauto kan opleveren.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl