advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Volvo V60
   • 31 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto zelf repareren, laten repareren of verkopen?

   Stel dat je auto schade heeft opgelopen. Wat is dan de beste en goedkoopste manier om deze te repareren en doe je dit zelf of laat je dit door iemand anders (autogarage) doen? Het antwoord hierop hangt van verschillende factoren af. In de eerste plaats wordt er vastgesteld of de schade door het langdurige gebruik is ontstaan (slijtage) of dat dit door een ongeval is veroorzaakt. Bij een ongeval kun je ook nog onderscheid maken of je de schade zelf hebt aangericht of dat deze door iemand anders is veroorzaakt. Hierbij speelt bovendien de verzekering een grote rol omdat er, afhankelijk van de veroorzaker van de schade, wel of geen geldbedrag wordt uitgekeerd.

   De reparatie zelf uitvoeren

   Bij beschadiging van veelal makkelijke en wat kleinere auto onderdelen is het goed mogelijk om dit zelf te doen. Wat je nodig hebt is genoeg ruimte en tijd, het juiste gereedschap en een beetje technische kennis van de auto. Maar zelfs als je niet over voldoende kennis beschikt, kun je door middel van het internet alle stappen doorlopen die je moet uitvoeren om je auto te repareren. De benodigde auto onderdelen kun je bestellen of zelf bij de sloop gaan halen. Degene die niet over de ruimte en het benodigde gereedschap beschikt kan ook gebruikmaken van een doe-het-zelf garage. Hier moet je een bepaald bedrag betalen, maar je bent meestal goedkoper uit dan bij een gewone garage doordat je geen loonkosten hoeft te betalen.

   Over laten aan een professional

   Als jouw financiële situatie het toelaat en je jouw auto op een professionele manier wilt laten maken is het vanzelfsprekend dat je deze naar een garage kunt brengen. Dit is vooral van belang wanneer er veel en/of grote en ingewikkelde reparaties aan de auto moeten worden uitgevoerd. Wanneer je een betrouwbare autogarage hebt uitgekozen en je de auto daar laat repareren, is het slechts een kwestie van een afspraak maken en aangeven wat er met de auto aan de hand is. Men laat je weten wanneer de auto klaar is en na betaling kun je weer veilig de weg op met je kar.

   Auto verkopen in plaats van repareren

   In sommige gevallen kan het verstandig zijn om je schadeauto, sloopauto of exportauto te verkopen in plaats van te (laten) repareren. Dit is bijvoorbeeld verstandiger als de auto totall loss is en het maken van de auto meer kost dan het opnieuw aanschaffen van een zelfde auto. Uw auto kan dan als sloopauto of in sommige gevallen als export auto worden aangeboden. De exportauto’s worden geëxporteerd naar een ander land zoals Polen of landen in Afrika. Hier kan de auto tegen een gunstiger tarief (het uurloon ligt lager) worden gerepareerd. Biedt u de auto als sloopauto aan? Dan zal de waarde worden bepaalt door de restwaarde van de onderdelen te beoordelen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto zelf repareren, laten repareren of verkopen?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl