advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 13 min geleden
    Volvo V60
   • 24 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autodemontage

   Jaarlijks worden in Nederland duizenden auto’s gedemonteerd. Dit proces van demonteren was vroeger veel al bekend onder een andere naam, namelijk auto’s slopen. Het beeld dat men vroeger van een autosloperij had, was voornamelijk het beeld van een auto die in zijn geheel in de pers werd gegooid. Het ijzer dat overbleef werd vervolgens aan ijzerboeren verkocht. Tegenwoordig is dat anders. Vele autosloperijen hebben zich in de loop der jaren veranderd van autosloperijen naar autodemontagebedrijven en auto-onderdeel bedrijven. Ze richten zich niet langer alleen op het slopen van de auto, maar ook op het geld dat ze kunnen verdienen met de verkoop van de (juiste) auto onderdelen.

   Wat is demonteren

   Demonteren is het uit elkaar trekken van een auto.De onderdelen die waarde vertegenwoordigen worden los gehaald en apart gehouden. Een monteur is een aantal uren bezig om de belangrijkste onderdelen te verwijderen. Een volledig lijst met onderdelen vind je hier.

   De gebruikte onderdelen worden deels verkocht aan consumenten en deels worden ze verkocht als export aan andere landen.

   Restwaarde van een auto

   De restwaarde van de auto is de waarde die de auto vertegenwoordigd, zonder dat hier nog een rijdend doel aan vast zit. Dit is dus de waarde van het oude ijzer en de nog bruikbare auto onderdelen. Bruikbare onderdelen van het ene merk zijn meer waard dan auto onderdelen van het andere merk en dat geldt ook voor het type auto. Iedereen kan zich voorstellen dat onderdelen van een Mercedez Benz over het algemeen meer kosten dan onderdelen van een Fiat. Andere factoren die waardebepalend zijn, zijn bijvoorbeeld het bouwjaar van de auto, het gewicht en het aantal kilometer dat de auto gereden heeft. Een ander niet te onderschatten aspect is de vraag naar een bepaald onderdeel in zowel binnen als buitenland. Sommige auto’s zijn in Nederland niet erg populair, terwijl er in het buitenland veel mee gereden wordt. Een voorbeeld van zo’n merk is bijvoorbeeld Lada dat voornamelijk in het oosten van Europa wordt verkocht.

   Wat levert een auto op

   Een complete (rollende) auto levert over het algemeen altijd wel € 50, tot € 100,- – op. Bovendien kan de auto dan gratis worden opgehaald. Hebt u een auto waarvoor veel vraag is naar onderdelen? Dan kan uw auto zomaar eens meer waard zijn. Onderdelen van oude auto’s zijn minder zeldzaam, dus hoe nieuwer de auto, hoe meer geld u nog ontvangt van een autodemontagebedrijf.

   Kaal chassis

   Hebt u een auto zelf gemonteerd? Dan houdt u een kaal chassis over. Een kaal chassis vertegenwoordigd voor de sloperij slechts enkele tientjes ijzerwaarde. Om die reden kan er niet altijd een vergoeding voor worden betaald als deze opgehaald moet worden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autodemontage".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl