advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Citroen Citroen C1
   • 7 min geleden
    Citroen Citroen C1
   • 9 min geleden
    Toyota Toyota Prius
   • 12 min geleden
    Bmw 3er Reihe
   • 39 min geleden
    Fiat Panda
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Bezineauto verkopen

   Als je van plan bent om een benzineauto te verkopen, dan heb je de keuze om te verkopen aan particulieren of juist aan autobedrijven. Een derde optie is inruil. Dealers bieden vaak de optie om bij aankoop van een andere auto, je bestaande benzineauto in te ruilen. Dit is een mooie win-winsituatie. Je koopt een nieuw model met op de aankoopprijs aftrek van de inruilwaarde, en bent direct je oude auto kwijt. Maar wat als je je benzineauto wilt verkopen zonder dat je bij je garagebedrijf een nieuwe auto aankoopt?

   Afweging particulier of handelaar

   Wil je van je auto af? In alle gevallen zal het je doel zijn om zoveel mogelijk geld voor je benzineauto te krijgen. Daarom is het belangrijk om een reële afweging te maken op basis van drie belangrijke criteria: de gewenste verkoopsnelheid, de staat van de auto en de verwachte waarde. In de toekomst komt daar nog een nieuw criteria bij. Het kabinet heeft op basis van het klimaatakkoord het voornemen uitgesproken om niet alleen het gebruik van dieselauto’s, maar ook die van auto’s met een benzinemotor terug te dringen. Vanaf 2030 moeten volgens Het Klimaatakkoord elk verkocht vervoersmiddel uitstootvrij zijn. Als deze doelstellingen gehaald worden,  heeft dit uiteraard een groot effect op aan- en verkoop van benzineauto’s.

   Voor- en nadelen verkoop aan particulieren

   Een gebruikte benzineauto verkopen op de markt voor particulieren, zoals via de bekende marktplaatsen, heeft als grootste voordeel dat je met wat verkoopvaardigheden een hogere verkoopsprijs kunt realiseren. Nadelen zijn er ook. De gemiddelde verkoopsnelheid is lager dan je benzineauto verkopen aan een handelaar. Tenzij je kunt verkopen aan een bekende, krijg je mensen over de vloer die je niet kunt controleren op betrouwbaarheid. Ook zul je tijd moeten vrijmaken om bezichtigingen in te plannen. Je kunt een sterke onderhandelaar tegenover je krijgen, waardoor je uiteindelijk akkoord gaat met een lagere verkoopprijs. Ook kan het voorkomen dat een particulier wil reclameren wanneer hij toch niet zo tevreden met de auto is.

   Voor- en nadelen verkoop aan een autohandelaar

   Een autohandelaar heeft een businessmodel gemaakt van het handelen in auto’s. Hij zal dus zoveel mogelijk willen verdien op de aan- en verkoop van zijn handelswaar. Dat betekent in de praktijk dat een handelaar in de meeste gevallen minder voor de aankoop over heeft dan een particulier. Het voordeel van autoverkoop aan een autohandelaar is de snelheid waarmee je de auto kunt verkopen. Ook zal een handelaar niet bij je terugkomen als je een beter prijs hebt gekregen dan de auto achteraf waard blijkt te zijn. Wil je je auto verkopen aan een autodealer of breng je hem het liefste naar de sloop, dan kun je zelf een lijstje maken met bedrijven die je wilt benaderen. Met andere woorden; betrouwbaarheid, gemak en snelheid is controleerbaar. Dit vertegenwoordig een aantrekkelijke waarde wanneer je snel en zeker je benzineauto wilt verkopen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bezineauto verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl