advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 41 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 42 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 42 min geleden
    Kia Rio
   • 55 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Gratis je auto laten ophalen

   Heb je een probleem met uw auto? Bijvoorbeeld flinke blikschade waardoor de auto de weg niet meer op kan of een technisch mankement zoals een kapotte koppeling, versnellingsbak of motor waardoor de auto niet meer rijdt? Dan denk je waarschijnlijk dat je zelf aan de slag moet om deze auto van de hand te doen. Als je de auto wilt verplaatsen zal een auto transport bedrijf in arm moeten nemen of zelf in de weer moeten met een oprijwagen of aanhanger. Wil je ook nog eens snel van je auto af? Dan leidt dit tot een hoop onnodige kosten. Om die reden heeft de autosloperij een service: laat je auto gratis ophalen en ontvang bovendien ook nog een vergoeding!

   Hoe werkt het?

   Het werkt heel simpel! Neem contact op met de online autosloperij of autosloperij in jouw buurt. De medewerker zal op basis van enkele vragen een bod uitbrengen. Je auto wordt dus niet alleen gratis opgehaald, maar je ontvangt ook nog eens een vergoeding voor je kapotte auto of sloopauto!

   Waar wordt de auto opgehaald?

   De auto kan worden opgehaald op een afgesproken plek. Dit kan natuurlijk bij jouw huis zijn, maar als de auto al bij een bergingsbedrijf of garage staat, is het makkelijker als de auto daar opgehaald wordt. Je kunt er voor kiezen om zelf aanwezig te zijn bij de overdracht, maar je kunt je papieren ook achterlaten en later de vrijwaring en de vergoeding ophalen. Het is verstandig om duidelijke afspraken te maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

   Wat moet ik meenemen?

   De auto moet door de autosloperij worden gevrijwaard. Vrijwaren betekent dat de huidige eigenaar van de verplichtingen van het hebben van een auto wordt gevrijwaard. Om de auto te vrijwaren neemt je jouw kentekenbewijs (plastic kaart) en tenaamstellingscodes of oud autopapieren mee. Met behulp van deze documenten kan de autosloperij de auto vrijwaren. Als er sprake is van een vergoeding krijgt u ook direct de vergoeding.

   Hoe snel wordt de auto opgehaald?

   De auto wordt zo snel mogelijk opgehaald als dit jouw wens is. Wil je liever dat de auto op een later tijdstip wordt opgehaald? Dan kun je dat doorgeven aan de medewerker. Het ophalen van de auto wordt dan op een later tijdstip ingepland.

   Moet ik zelf nog wat doen?

   Met behulp van de vrijwaring kun je de verzekeraar laten weten dat je de autoverzekering stopt wilt zetten. De wegenbelasting hoef je tegenwoordig niet meer stop te zetten. Dit gaat automatisch na het vrijwaren van de auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gratis je auto laten ophalen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl