advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 12 min geleden
    Renault Clio
   • 20 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 23 min geleden
    Ford Focus
   • 25 min geleden
    Peugeot 206
   • 25 min geleden
    Peugeot 206
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Je auto snel verkopen via internet

   Heb je geen zin om lang te moeten wachten totdat je auto eindelijk verkocht is? Dan kan het via internet verkopen van je auto een goede oplossing zijn. Er is een groot aanbod aan websites waar je je auto kunt verkopen. De ene website koopt alle soorten auto’s en de andere website is  gespecialiseerd in klassiekers. Maak een inschatting over op wat voor website jij het beste je auto denkt te kunnen verkopen.

   Check de waarde vooraf

   Voordat je je auto online zet, is het belangrijk te weten of de prijs die je ervoor vraagt inderdaad realistisch is. Je vindt vrij gemakkelijk een aantal websites waar je de dagwaarde van je auto kunt opvragen. Je hoeft hiervoor eigenlijk alleen je kenteken te weten en soms moet je het aantal gereden kilometers invullen. Vul dit in en er komt een overzichtje met gegevens uit de waarde checker. Zo weet je of je de waarde van je auto te hoog inschat of juist te laag. De auto online te koop zetten voor een lager bedrag kan een snellere verkoop opleveren, maar je verdient er natuurlijk minder aan. Tegelijkertijd kan het argwaan opleveren als iemand een goede auto voor een te lage prijs aanbiedt.

   Diverse websites

   Er zijn een aantal grote websites waar je je auto op kunt verkopen. In de meeste gevallen geldt no cure no pay of helemaal geen commissie als bedrijven de auto’s zelf in kopen. No cure no pay wil zeggen dat je alleen commissie betaalt op het moment dat de auto daadwerkelijk verkocht wordt. Heb je een bepaalde prijs voor ogen? Hoe dan rekening met de commissie bij het instellen van een vraagprijs. Het bedrijf dat jou in contact brengt met een koper, vraagt hiervoor namelijk een kleine vergoeding.

   Kies je voor een bedrijf dat auto’s zelf inkoopt via een website? Dan hoef je waarschijnlijk geen commissie te betalen. De koper is namelijk de partij waar jij je auto te koop aangeboden hebt. Het grootste voordeel van een dergelijke partij is dat je direct al weet met wie je te maken hebt. Je kunt de betrouwbaarheid dus beter inschatten!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Je auto snel verkopen via internet".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl