Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 12 min geleden
  Audi Audi A4
 • 33 min geleden
  Skoda Citigo
 • 54 min geleden
  Volkswagen Passat
 • 57 min geleden
  Nissan Nissan Qashqai
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Sloopauto of afgedankte auto verkopen België

Ben je inwoner van Vlaanderen België en woon je in een van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of West-Vlaanderen? Dan ben je op Autosloperij.nl op de juiste plek. We komen in alle delen van Vlaanderen en kopen sloopauto’s, dus bijvoorbeeld in Antwerpen, Knokke, Hasselt, Gent, Leuven en Brugge. Het is mogelijk om online je afgedankte of buitengebruik gestelde auto te verkopen en gebruik te maken van onze diensten. Wij geven je graag meer informatie.

Afgedankte auto op laten halen

Wil je snel van je afgedankte auto af en woon je in België? Dat is voor ons geen probleem! Het is mogelijk om gebruik te maken van de sloopauto ophaalservice die gratis is in Nederland en België. Dat betekent dat je niet zelf aan de slag hoeft en dat je je auto niet zelf hoeft te transporteren. Dat betekent geen onnodige kilometers met een gehuurde oprijwagen of aanhanger.

Sloopauto zelf inleveren of wegbrengen

Is je sloopauto nog in redelijke staat en is wegbrengen voor jou geen probleem? Dan kun je auto zelf wegbrengen naar een autosloperij of auto afbraak in de buurt of er voor kiezen om gebruik te maken voor onze diensten. Geef van te voren duidelijk aan wat jouw wensen zijn en dan doen wij jou een passend voorstel.

Afgedankte auto verkopen Vlaanderen België

De vergoeding voor een Belgische sloopauto

De vergoeding en waarde van je Belgische sloopauto hangt af van diverse factoren. De staat, het bouwjaar, het type auto en de kilometerstand zijn factoren die meewegen. Ben je benieuwd naar de prijs die wij kunnen betalen voor jouw sloper? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen zullen wij jou het hoogste bod doen. Ben je toch niet geïnteresseerd in ons voorstel? Geen probleem, onze service is kosteloos en vrijblijvend. Je bepaalt dus zelf of je akkoord gaat met ons voorstel.

Hoe snel wordt de auto opgehaald?

De auto wordt opgehaald om een moment dat het jou uitkomt. Afhankelijk van de drukte van dat moment kunnen wij de meeste auto’s binnen één of twee dagen ophalen. Heb je liever dat we pas over tien dagen komen? Geen probleem. Geef u wensen aan ons door en wij plannen de afspraak in zodat het jou schikt.

Welke auto’s kopen we in?

We kopen alle soorten auto’s in. Van sloopvoertuig tot schadeauto en van tweedehands auto tot brommobiel. Het maakt niet uit om welk merk auto het gaat en het maakt niet uit in welke staat de auto verkeert.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloopauto of afgedankte auto verkopen België".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl