Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 20 min geleden
  Peugeot 206
 • 23 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 34 min geleden
  Audi Audi A4
 • 54 min geleden
  Skoda Citigo
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Passat
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Vrijwillig naar de autosloperij of autosloop?

De meeste mensen hebben wel een idee wat er op een autosloperij gebeurt. Maar staan er niet bij stil dat er mensen komen die daar niet voor hun werk moeten zijn. Wie je vaak zal tegenkomen op een sloop zijn echte liefhebbers van auto’s. Deze zijn misschien op zoek naar een bepaald onderdeel of neuzen gewoon rond. Ze weten namelijk dat je hier auto onderdelen tegen een leuke prijs kunt vinden en bijzondere zaken kunt vinden. Ook doe-het-zelvers zal je vaak tegenkomen op een sloperij, op zoek naar een onderdeel dat ze net nodig hebben om hun auto te herstellen. Zodat de reparatie van hun auto niet te veel zal kosten.

Hobbyisten naar de sloperij

Vooral liefhebbers van oude auto’s kunnen sloperijen zowel in het hele land als in het buitenland afstruinen. Ze zijn op zoek naar dat bepaalde onderdeel om een oude auto te herstellen in haar oude glorie. Maar het kan ook zijn dat ze niet specifiek op zoek zijn naar een onderdeel, maar naar een bijzondere ontdekking. Want op een autosloperij worden soms waardevolle auto’s en onderdelen teruggevonden. Vaak haalt zo een bericht zelfs het nieuws. Hobbyisten dromen er misschien zelfs van om zo een auto terug te vinden. Zij hebben vaak de kennis om de auto te herstellen waardoor ze een juweeltje in handen krijgen.

Doe-het-zelvers en de autosloperij

Naast liefhebbers zijn doe-het-zelvers een andere grote groep die je ook vaak op een sloperij zult vinden. Zij repareren hun eigen auto zelf. Dat kunnen ze doordat ze professionals zijn of zich hierin verdiept hebben. Ze doen het werk zelf en weten welke onderdelen ze nodig hebben, waardoor ze de reparatiekosten van hun auto heel laag kunnen houden. Voornamelijk door het gebruiken van tweedehands auto onderdelen. Die kun je volop vinden op een sloopbedrijf tegen een kleine vergoeding.

Verkopen aan de sloop

Overigens zijn er ook mensen die vrijwillig hun auto verkopen op het moment dat deze een sloop-status heeft bereikt. Ze verkopen hun sloopauto dan aan de autosloperij en ontvangen nog wat geld voor de restwaarde van de auto.

slooponderdelen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Vrijwillig naar de autosloperij of autosloop?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl