advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 41 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 43 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 43 min geleden
    Kia Rio
   • 56 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto onderdelen bij een autosloperij

   Auto-onderdelen en autosloperijen

   Een autosloperij wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Zoals de naam al zegt is het een bedrijf waar auto’s gesloopt worden. Maar er worden ook nog auto onderdelen uit deze auto’s gehaald, zodat deze weer in andere auto’s geplaatst kunnen worden. Autodemontagebedrijf is dus een betere benaming voor dit soort bedrijven.

   Wat is een autosloperij precies?

   Alle auto’s veranderen op een gegeven moment in een sloopauto. Vaak wordt zo’n auto naar de autosloop gebracht omdat er maar weinig auto’s zijn die men zelf mag en wil slopen. Een autosloop zorgt voor de sloop van de auto, maar kijkt eerst of er nog bruikbare onderdelen in de auto zitten die nog in een andere auto geplaatst kunnen worden. Er worden dus onderdelen gerecycled.

   Er zijn verschillende manieren waarop een auto een sloopauto kan worden. Het kan komen door ouderdom. Op een gegeven moment is een auto ‘op’ en dan verandert de auto in een sloopauto. Het kan ook zijn dat de auto een technisch heeft, waardoor de auto niet meer door de APK keuring komt. Vaak is het repareren van een auto erg duur en is het goedkoper om een nieuwe auto aan te schaffen. Als laatste kan een auto total loss gereden worden tijdens een verkeersongeval. Als dit gebeurt kan hij niet meer gerepareerd worden. De enige optie is om een nieuwe auto te kopen.

   Hoe gaat het kopen van onderdelen in zijn werk?

   Er zijn veel autosloperijen die eigenlijk autodemontagebedrijven zijn. Zij kijken dus eerst of er nog bruikbare onderdelen in de sloopauto zitten en deze halen ze er dan uit. Deze gebruikte auto onderdelen kunnen dan weer gekocht worden door consumenten. De consument geeft aan welke onderdelen hij of zij nodig heeft en de sloperij bekijkt dan of zij deze onderdelen in huis heeft. Als dit het geval is kan de consument deze direct kopen en in de auto laten zetten. Als dit niet het geval is, ontstaat er een wachttijd. De sloperij kan eigenlijk bijna nooit zeggen hoelang deze duurt, omdat zij niet weten wanneer er een auto met dit onderdeel binnenkomt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto onderdelen bij een autosloperij".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl