Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Automaterialen kopen bij de sloop

Misschien is je eerst gedachte niet direct om een autosloperij te bezoeken als je opzoek bent naar automaterialen voor je auto. De sloop wordt vaak geïdentificeerd met oud en slecht, terwijl dit tegenwoordig helemaal niet meer het geval is. De sloperijen in Nederland zijn in de loop der jaren veranderd van sloperijen die zich enkel bezig houden met het slopen van auto’s naar auto onderdelen bedrijven die zich bezig houden met het demonteren van verkopen van bruikbare onderdelen

Automaterialen

U kunt bij de autosloop terecht van allerlei soorten automaterialen. Van klein grut zoals buitenspiegels en lampjes tot grote onderdelen zoals motoren en versnellingsbakken. Veelal kan het bedrijf u informatie geven over de auto waaruit het onderdeel is gedemonteerd. Ze kunnen u bijvoorbeeld informatie verschaffen over het aantal kilometers dat deze auto heeft afgelegd en waarom deze is gedemonteerd is. Op die manier weet u dus precies wat u in huis haalt en het grootste voordeel van gebruikte en tweedehands automaterialen is dat de prijs aanzienlijk lager is dan die van nieuwe onderdelen.

Wie koopt er automaterialen bij de sloperij?

In principe kan iedereen zich wenden tot de autosloop als hij automaterialen aan wil schaffen. U hoeft dus geen bedrijf te zijn. Daarnaast maakt het niet uit of u over een nieuwe of oude auto beschikt. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat u voor nieuwe onderdelen kiest als u een relatief jonge auto in bezit hebt, maar zelfs in dat soort gevallen kunt u de sloperij overwegen. Veel autoslopen geven namelijk garantie op de onderdelen die zij leveren. De garantieperiode verschilt per sloop en varieert van 3 maanden tot soms zelfs een jaar.

Ook nieuwe auto onderdelen bij de autosloop

Ook voor nieuwe auto onderdelen kunt u uitwijken naar de autosloperij. Omdat veel bedrijven aangesloten zijn bij grote onderdeel fabrikanten en tegelijkertijd vaak veel inkopen, kunnen zij onderdelen leveren tegen fikse kortingen.

 

Automaterialen kopen bij de sloop

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Automaterialen kopen bij de sloop".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl