advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Renault Clio
   • 20 min geleden
    Renault Clio
   • 28 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 31 min geleden
    Ford Focus
   • 33 min geleden
    Peugeot 206
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop onderdelen

   Ben je in het bezit van een oude auto die nog prima de weg op kan, maar last heeft van een (klein) defect? Dan kun je overwegen om auto onderdelen niet nieuw aan te schaffen, maar te kiezen voor tweedehands of gebruikte onderdelen die je bij de autosloop kan kopen. Deze overweging wordt door mensen vooral gemaakt als de restwaarde van hun auto niet erg hoog meer is en de autosloop onderdelen goedkoper zijn in prijs dan de nieuwe auto onderdelen.

   Hoe komt een autosloop aan onderdelen

   Autoslopen demonteren auto’s. Dat wil zeggen dat zij oude auto’s, sloopauto’s en schadeauto’s van diverse merken aangeboden krijgen, inkopen en vervolgens uit elkaar halen. Dit uit elkaar halen heet demonteren. Tijdens dit proces worden goede onderdelen van de slechte onderdelen gescheiden. Hetgeen dat nog gebruikt kan worden, wordt opgeslagen en aangeboden aan consumenten of autobedrijven die goedkope onderdelen willen kopen. De slechte onderdelen worden als oud ijzer verkocht.

   Garantie op autosloop onderdelen

   Tegenwoordig zijn er een hoop autoslopen die garantie geven op de aangeschafte tweedehands en gebruikte auto onderdelen. De garantie verschilt per autosloop en geldt meestal tussen de 3 maanden en het jaar.

   Prijs van autosloop onderdelen

   De prijs van onderdelen die u bij de autosloop kunt aanschaffen ligt aanzienlijk lager dan de prijs voor nieuwe onderdelen. Uiteraard krijgt u voor dit geld geen nieuwe onderdelen. Hebt u een oude auto, waarbij een tweedehands onderdeel prima voldoet? Dan kan dit u tot meer dan 50% van de originele prijs schelen.

   Autosloop onderdelen online kopen

   Tegenwoordig bieden een hoop sloperijen online hun onderdelen online aan. Er zijn diverse vergelijkers die u helpen bij het aanschaffen van het juiste onderdeel voor uw auto. Soms betaalt u voor de verzending enkele euro’s verzendkosten en in andere gevallen is dit geheel gratis. Kijk van te voren goed rond, zodat u zeker weet dat u het juiste onderdeel aanschaft tegen de juiste prijs.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl