advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Lancia Lancia Ypsilon
   • 4 min geleden
    Renault Master
   • 9 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 14 min geleden
    Renault Megane
   • 14 min geleden
    Opel Karl/viva
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Hoeveel kosten gebruikte auto onderdelen?

   We lopen er allemaal wel eens tegenaan of hebben er al eens mee te maken gehad. Je auto staat bij de apk en daaruit is gebleken dat er verschillende onderdelen moeten worden vervangen. Omdat je de auto nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk, kun je niet zonder de auto. Echter, de onderdelen die moeten worden aangeschaft kosten volgens de garage bijna € 1000,-. Die € 1000,- heb je niet op zak en daarom ben je op zoek naar een ander plan. Een goede oplossing voor je probleem is het kiezen voor gebruikte auto onderdelen.

   Hoeveel kosten tweedehands auto onderdelen?

   Het kan enorm veel schelen als je kiest voor tweedehands auto onderdelen. De “korting” op dergelijke materialen kan enorm oplopen en zijn afhankelijk van het soort product waar je naar op zoek bent. Zeker onderdelen voor auto’s die al veel op de sloop belandden, kunnen vaak goedkoop worden aangeschaft. De korting variëren van 10 procent tot soms wel 90 procent. Ben jij op zoek naar een specifiek onderdeel voor jouw auto? Dan is het altijd verstandig om even bij de autosloperij of autosloop rond te neuzen. Tegenwoordig vind je de voorraden vaak online en kun je een offerte aanvragen. Natuurlijk is de vraag wat de kosten exact zijn, erg lastig te beantwoorden. De kosten variëren per onderdeel en per autosloperij. Het is daarom niet onverstandig om even goed rond te kijken en om meerdere offertes aan te vragen.

   Help, ik heb geen verstand van auto’s!

   Ook als je geen verstand hebt van auto’s kun je kiezen voor tweedehands automaterialen. Vraag jou garagist of monteur wat er precies mankeert en welk onderdeel moet worden vervangen. Het zoeken naar onderdelen werkt tegenwoordig heel eenvoudig. Je typt je kenteken in en op basis van jouw voertuiggegevens worden de juiste onderdelen aan je auto gematcht. Twijfel je en weet je niet zeker of het om het juiste onderdeel gaat? Neem dan contact op met de verkoper en vraag voor de zekerheid bij jouw monteur of het het juiste onderdeel betreft. In sommige gevallen is de eigenaar van de garage zelfs bereid om je te helpen met het uitzoeken van tweedehands auto onderdelen. Ook hij is gebaat bij een tevreden klant.

   Garantie en omruilen

   Diverse autosloperijen geven tegenwoordig garantie over de producten die zij verkopen, ook al gaat het om tweedehands producten. Ze controleren en testen de onderdelen voordat ze verkocht worden en durven daarom garantie te bieden. Ook als het product niet goed blijkt te zijn, is het in veel gevallen mogelijk om het onderdeel te retourneren of om te ruilen. Lees van te voren wel altijd goed de voorwaarden door, zodat je achteraf geen spijt krijgt van je aankoop.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoeveel kosten gebruikte auto onderdelen?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl