advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 54 min geleden
    Opel Agila
   • 2 uur geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 7 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 7 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 8 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   4×4, 4WD, AWD of Vierwielaandrijving sloopauto

   Hebt u een tweedehands of oude 4×4, 4WD (four wheel drive) of AWD (all wheel drive) auto of een auto met vierwielaandrijving die niet langer in staat is om in Nederland op de openbare weg te rijden? Bijvoorbeeld door schade of doordat de APK is verlopen? Dan kunt u deze op laten halen door de autosloop. Auto’s met vierwielaandrijving zijn populair in heel de wereld en leveren daarom vaak (zeker in rijdende staat) net iets meer op dat “normale” voorwiel of achterwiel aangedreven auto’s. Dat komt omdat in tegenstelling tot in Nederland, het asfalt in andere landen vaak minder begaanbaar is en omdat er meer heuvelachtige wegen zijn. In sommige landen is er zelfs geen geasfalteerde weg aanwezig. Om die reden wordt in het buitenland vaan gekozen voor jeep’s of suv’s met vierwielaandrijving.

   Vierwielaandrijving, waarom?

   Een auto die vierwielaangedreven wordt, heeft over het algemeen een betere wegligging dan een voorwiel of achterwiel aangedreven auto. Dat komt omdat alle vier de wielen worden aangedreven door een centrale motor. De kans dat u vast komt te zitten in los zand of vastloopt bij onregelmatig wegdek is daarom kleiner.

   Merken en types

   Er zijn verschillende automerken die auto’s met vierwielaandrijving op de markt hebben gebracht. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Land Rover, Audi, Volkswagen, BMW en Subaru. Overigens maken niet alleen personenauto’s gebruik van deze techniek, maar ook legervoertuigen en landbouwvoertuigen kunnen er gebruik van maken.

   Vergoeding 4×4 auto

   De vergoeding die u voor uw vierwielaangedreven auto ontvangt is afhankelijk van diverse aspecten. Een auto in goede staat levert meer op dan een auto die niet meer rijdt, een auto met blikschade is minder waard dan een nette auto en een auto met airco levert over het algemeen meer op dan een auto zonder airco. Telefonisch zal een medewerker van de autosloperij of autosloop de auto met u bespreken. Hij zal vragen naar de belangrijkste factoren. Op basis van de verstreken informatie zal een vrijblijvend bod worden uitgebracht.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "4×4, 4WD, AWD of Vierwielaandrijving sloopauto".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl