advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 23 min geleden
    Hyundai Atos-prime
   • 40 min geleden
    Mercedes-benz 906 Ka 35 Sprinter 318cdi
   • 47 min geleden
    Kia Sportage
   • 51 min geleden
    Fiat Fiat Panda
   • 55 min geleden
    Peugeot 206
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto met airco verkopen

   Airco, climatronic of airconditioning is tegenwoordig een standaard functie die op vrijwel iedere auto is ingebouwd. Tegenwoordig is het voor iedereen daarom eigenlijk de normaalste zaak van de wereld dat ze een auto met airco aanschaffen. In het verleden was dit echter niet zo. Pas in de laatste tien jaar is airco een langzaamaan een standaard optie geworden. Ook voor de goedkopere auto’s. In het begin van de 00’s moest men vaak flink bij betalen voor airco als optie en daarom zijn er veel auto’s uit die tijd die niet over airco beschikken. Heeft jouw auto of sloopauto wel airco en is deze ook nog rijbaar? Dan is airconditioning meestal een pluspunt voor de waarde van de auto.

   Auto met airco naar de sloop

   Een klein gedeelte van de auto’s die naar de sloop wordt gebracht, wordt opgeknapt of in zijn geheel geëxporteerd naar diverse landen in (Oost) Europa en Afrika. In landen als Polen, Roemenië en Bulgarije is het repareren van auto’s met schade goedkoper, dan hier in Nederland en daarom kan een auto die hier geen waarde meer heeft, toch nog geld waard zijn in zulke landen. Omdat de temperaturen in de zuidelijke landen van Europa en ook zeker in Afrika hoger liggen dan hier in Nederland, is men vrijwel enkel geinteresseerd in auto’s die airco hebben als optie. Niemand zit erop te wachten om met 40 graden in een auto zonder airco rond te rijden.

   Wat levert een auto met airco op?

   De vergoeding voor een auto met airco is net als bij andere auto’s afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert. Een auto die nog goed is en gemakkelijk op de tweedehands markt kan worden gebracht, levert natuurlijk meer op dan een auto die total loss is. Airco is in de meeste gevallen echter wel een reden om net wat meer vergoeding te betalen, omdat men de auto in sommige gevallen kan exporteren. Bent u benieuwd naar de waarde van uw auto met airco die u wilt verkopen?  Dan kunt u contact opnemen met de autosloperij.

    

    

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto met airco verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl