Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Auto met een kapotte motor verkopen

Direct een auto met kapotte motor verkopen

Auto met kapotte motor verkopen

Oorzaken kapotte motor

Door uiteenlopende oorzaken kan het gebeuren dat de motor van je auto het begeeft. Er kan slijtage optreden, als gevolg van onder meer ouderdom, intensief gebruik en barre weersomstandigheden. Ook kan er tijdens een rit schade ontstaan. Wanneer de motor van je auto het begeeft, betekent dit niet dat je auto niets meer waard is. Integendeel, door een auto met een kapotte motor te verkopen aan de autosloperij is de kans groot dat er op de een of andere manier nog een tweede leven aan je auto gegeven kan worden. Zo kunnen andere onderdelen van je auto gedemonteerd worden om geplaatst worden in een ander model. Ook kan juist een motor van een soortgelijk model in jouw auto geplaatst worden en deze zo weer rijklaar maken. Al met al kan de autosloperij ook baat hebben wij simpelweg de schroot van jouw kapotte auto.

Een nieuwe motor

De autosloperij verzamelt voertuigen van alle soorten en maten in, van gehele voertuigen tot alleen hun onderdelen of zelfs schroot. Dit betekent dat er vele onderdelen hergebruikt kunnen worden om andere kapotte auto’s op te knappen, of dat jouw gehele auto zonder motor gekoppeld kan worden een overgebleven motor van een tot schroot verwerkt model. Op deze manier krijg jouw auto of een andere een nieuw leven gegund. Jij verdient een bedrag aan je oude voertuig en de autosloperij heeft de mogelijkheid een nieuwe auto te creëren om door te verkopen.

Op waarde schatten

Bij Autosloperij.nl ben je verzekerd van een juiste inschatting van de waarde van jouw auto met kapotte motor. Door deze te verkopen, krijg je een reëel bedrag terug voor de auto omdat deze vaak met behulp van een motor afkomstig uit een andere auto weer de weg op kan. In algemene zin is Autosloperij.nl geïnteresseerd in ieder soort auto dat gereed is voor de sloop, demontage of tweedehands gebruik. Zo is de kans het meest groot dat jouw auto met kapotte motor na de verkoop een tweede leven gegeven kan worden. Indien gewenst wordt de auto met kapotte motor zelfs thuis opgehaald.

Auto met een kapotte motor verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto met een kapotte motor verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl