advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 20 min geleden
    Mercedes-benz C 300
   • 24 min geleden
    Peugeot Boxer 330c 2.2hdi
   • 27 min geleden
    Volvo C30
   • 32 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 44 min geleden
    Mazda Mazda Cx-5
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto met mankementen verkopen

   In het geval dat uw auto mankementen heeft of vertoont, spreken we vaak over een zogenaamde schadeauto. In enkele gevallen kan er ook worden gesproken over een sloopauto. Dit is met name het geval als de economische waarde die resteert zo laag is dat de auto in het tweedehands circuit geen geld meer zal opbrengen. In zo’n situatie kunt u uw auto rechtstreeks naar de sloperij sturen. In het geval van een schadeauto levert u auto mogelijk wel meer op dat de sloopwaarde.

   Auto met technische mankementen

   Een auto bestaat uit een hele hoop losse kleine onderdelen die door middel van schakels met elkaar functioneren. In oude auto’s zijn deze verbindingen vaak relatief eenvoudig, maar in nieuwe auto’s werken ze met computertjes. Als een van de onderdelen in de keten kapot gaat, kan de auto mankementen vertonen. In het ergste geval gaat de gehele motor kapot, maar in andere gevallen gaat bijvoorbeeld een verstuiver of de dynamo kapot. De waarde van de auto is afhankelijk van het technische mankement wat zich voor gedaan heeft.

   Auto met schade

   Heeft de auto schade aan de buitenkant, zogenaamde blik- of plaatschade? Dan is de schade vaak gemakkelijker te constateren. De plaatschade kan gemakkelijk getaxeerd worden. Het wordt vervelender op het moment dat de blik- of plaatschade is gecombineerd met uitgeklapte airbags of een technisch mankement. Vaak zal een auto die ouder is dan 5 jaar in deze situatie economisch total loss worden verklaard. Toch kunt u altijd een poging wagen bij de autosloperij omdat de waarde van de onderdelen hoger kan zijn voor jonge auto’s met mankementen dan voor oude sloopauto’s met mankementen.

   Auto met mankementen gratis ophalen

   In vrijwel alle gevallen kan de auto met mankementen gratis worden opgehaald. Geef aan de autosloop door of uw auto rijdend is of eventueel met een kraan moet worden opgehaald. De vergoeding is hiervan deels afhankelijk.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto met mankementen verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl