Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 10 min geleden
  Mini Mini Cooper
 • 16 min geleden
  Ford Fiesta
 • 17 min geleden
  Ford Fiesta
 • 48 min geleden
  Mercedes-benz Citan
 • 50 min geleden
  Onbekend voertuig
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Auto naar de sloop brengen

Heeft u een sloopauto en wilt u deze naar een autosloperij of autosloop brengen? Dan moet u weten waar u aan toe bent. In sommige gevallen is het beter om een auto naar de sloop te brengen. Hoe weet u hoe veel uw sloopauto waard is en hoe krijg je je auto naar de sloperij? Daar komt u in dit artikel achter.

Wat is uw sloopauto waard?

Een autosloperij bestaat natuurlijk om geld te verdienen. Dit willen zij doen door middel het slopen en demonteren van uw auto. De kosten van een autosloperij zijn tegenwoordig redelijk hoog, onder andere doordat een autosloperij moet voldoen aan strenge milieuregels. Het is logisch dat zij ook wat winst moeten overhouden om de kosten te kunnen overzien.

De stijgende kosten van autosloperijen zijn te merken aan onder andere de tweedehands auto onderdelen, die relatief duur zijn tegenwoordig. Deze zijn de laatste jaren gestegen. Het zorgt er niet alleen voor dat de onderdelen duurder zijn, het zorgt er ook voor dat uw sloopauto tegenwoordig een stuk minder waard is dan voorheen. In veel gevallen betaalt een autosloperij niets tot enkele tientallen Euro’s voor uw sloopauto.

Sloopauto inleveren

Een auto naar de sloop brengen is niet altijd even handig. Er zijn meestal wel een aantal autobedrijven in de buurt te vinden, waar u uw sloopauto kwijt kunt. Via internet kunt u op zoek gaan naar welke autosloperijen in de buurt te vinden zijn en zo kunt u ook gelijk zien of uw sloopauto geaccepteerd wordt.

Als u met de auto nog op de weg mag, kunt u de auto vanzelfsprekend zelf naar de sloperij rijden. In dit geval is het mogelijk om bij verschillende sloperijen langs te gaan, om zo erachter te komen welke sloperij uw auto accepteert en welke het meeste geld geeft.

Sloopauto ophalen

In veel gevallen mag een sloopauto niet meer de openbare weg op. Het kan een heel gedoe zijn om alsnog de auto naar een autosloperij te brengen. Daar is echter een handige oplossing voor. Autosloperij.nl haalt namelijk gratis sloopauto’s op. Deze auto’s kunnen zelfs binnen enkele uren opgehaald worden. U hoeft enkel een formulier in te vullen en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen met ons.

auto naar de sloop brengen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto naar de sloop brengen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl