advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 39 min geleden
    Suzuki Jimny
   • 41 min geleden
    Daihatsu Cuore
   • 46 min geleden
    Opel Mokka
   • 47 min geleden
    Audi Audi A4
   • 55 min geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto naar een sloopbedrijf brengen

   De meeste autobezitters zullen een keer in hun leven te maken krijgen met een sloopbedrijf als ze hun sloopauto verkopen. Want na een aantal jaren zal de auto zoveel gebreken vertonen dat reparatie geen nut meer zal hebben. De gemiddelde levensduur van een auto in Nederland ligt rond de 15 jaar. Maar het kan ook zijn dat je auto door een ongeluk helemaal total loss is. In deze gevallen zal een sloopbedrijf uitkomst bieden om de auto van je over te nemen. De sloopbranche is tegenwoordige een moderne industrie die zich steeds meer richt op hergebruik en steeds milieubewuster wordt. Onder andere door allerlei maatregelen van de overheid door allerlei eisen te stellen waaraan een sloopbedrijf dient te voldoen.

   Het hergebruiken van het ijzer van autowrakken

   Waar voorheen een sloopbedrijf meer een autokerkhof was waar auto’s gedumpt werden, wordt er nu meer nadruk gelegd op recycling. Naast het beleid van de overheid spelen nog andere zaken een rol. Er is steeds meer behoefte aan grondstoffen. Deze wil men verkrijgen zonder te veel afhankelijk te zijn van het buitenland. Hergebruik speelt hier goed op in. Sloopbedrijven verkopen bijvoorbeeld het ijzer van autowrakken aan metaalbedrijven. Na omsmelting en zuivering kunnen er weer nieuwe producten van gemaakt worden.

   Gebruikte auto onderdelenmarkt

   Een andere inkomstenbron van sloopbedrijven is de verkoop van auto onderdelen. De afzetmarkt daarvoor is enorm. In Nederland zijn er tal van winkels die zich gespecialiseerd hebben in deze producten. Maar de sloopbedrijven zelf kunnen naast de verkoop van onderdelen aan bedrijven ook direct aan particulieren leveren. Naast de binnenlandse markt is er een grote afzetmarkt in het buitenland. Bijvoorbeeld naar Afrika worden vele auto onderdelen geëxporteerd. Dus de sloopbedrijven halen hun inkomsten uit verschillende zaken. En doen goede zaken. Want voor het opkopen van schade auto’s zijn ze weinig kwijt maar dezelfde auto kan honderden zo niet duizenden euro’s opbrengen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto naar een sloopbedrijf brengen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl