Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 18 min geleden
  Onbekend voertuig
 • 38 min geleden
  Ford Fiesta
 • 42 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 1 uur geleden
  Volvo V50
 • 2 uur geleden
  Lexus Lexus Rx400h
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Auto opkoop

Het is zover. Je hebt besloten dat het tijd is voor een nieuwe auto. Je bent daarom aan het uitzoeken hoe je het beste je oude auto kunt verkopen. Je hebt namelijk gehoord dat je dat tegenwoordig heel gemakkelijk online kunt doen. Maar eigenlijk heb je niet zoveel zin om zelf als autohandelaar op te treden. Dan is het misschien makkelijk als je er een tussenpersoon in betrekt. Ook dat is tegenwoordig heel gemakkelijk online te regelen.

Snel en simpel

Als je ervoor kiest om je auto online aan een handelaar te verkopen kun je heel snel de zaken regelen. Auto opkoop is namelijk voor hen de manier waarop zij hun brood verdienen. Je bent dan snel van je auto af en hebt verder geen omkijken naar de afhandeling van de verdere verkoop. Dit kost je niet zo heel veel, je krijgt hooguit wat minder voor je auto dan wanneer je hem zelf verkoopt. Maar daarvoor worden je dus wel een hoop zorgen uit handen genomen.

Handigheid

Het voordeel van je auto direct verkopen aan een opkoper is dat je je niet hoeft te verdiepen in de auto business. Het is wel handig om even een inschatting te maken hoeveel je auto ongeveer waard kan zijn, maar daar blijft het wel zo’n beetje bij. Je hoeft jezelf niet bij te scholen in allerlei verkooptechnieken en onderhandelingsmethodes die je verder toch niet meer gaat gebruiken. Je handelt eenmalig alles met de opkoper af en je bent klaar.

Markt en netwerk

Dat jij een bepaalde auto een goede koop vond betekent niet direct dat je een expert bent in de automarkt. Dus als je een auto gaat verkopen heb je totaal geen idee wat je te wachten staat. Door je auto via een opkoper van de hand te doen hoeft dit ook niet. De opkoper heeft kennis van de markt en het netwerk om hem te verkopen. Dit kan zelfs in jouw voordeel werken. Mogelijk weet hij dat hij er net iets meer voor kan krijgen dan je zelf dacht waardoor hij ook jou iets meer zal betalen.

Online zoeken

Als je er van overtuigd bent geraakt dat je je auto via een opkoper wilt verkopen, dan kun je het best even online gaan zoeken naar een geschikt bedrijf. Je kunt namelijk heel veel handelaren direct benaderen via het internet. Meestal kun je al op de website zien wat voor bod je kunt verwachten en hoe je de verkoop in gang zet. Zo kun je alles in redelijk korte tijd regelen en kun je jezelf gaan concentreren op de aankoop van je nieuwe auto.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto opkoop".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl