advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Honda Civic 5dr
   • 4 uur geleden
    Ford Focus
   • 4 uur geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 4 uur geleden
    Seat Ateca
   • 4 uur geleden
    Seat Ibiza
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto te water geraakt en verkopen?

   Auto te water geraakt en verkopen?

   Auto total loss en verkopen

   Desastreus

   Een van de meest desastreuze ongelukken voor de auto is wanneer deze te water raakt. Dit kan gebeuren door een onhandigheid, bijvoorbeeld als de handrem er na het parkeren niet goed opgezet wordt, maar helaas ook door meer ingrijpende gebeurtenissen als een ongeluk. Wanneer een auto door een van dergelijke voorvallen in het water raakt, is het nog wel goed mogelijk om deze te verkopen aan de autosloperij. Zelfs een te water geraakte auto valt te hergebruiken, is het niet voor een algehele reparatie dan is het wel voor afzonderlijke onderdelen die de aanraking met water wel overleefd hebben. Wanneer een te water geraakte auto helemaal niet meer te repareren of te hergebruiken valt, dan kan deze nog altijd vermaakt worden tot schroot.

   Onherstelbare schade, of niet?

   Vaak wordt er aangenomen dat een te water geraakte auto onherstelbare schade heeft. Dit is niet altijd waar. Meestal hangen dergelijke zaken af van de impact waarmee de auto het water geraakt heeft en hoe lang deze erin gelegen heeft. Hoewel waterschade ook in z’n kleinste vorm erg slecht kan zijn voor de staat van je auto, hoef je een te water geraakte auto niet direct op te geven. Je kunt ‘m nog vaak goed verkopen aan de autosloperij, die een inschatting maakt van de schade en de bruikbaarheid van de auto als geheel of van de afzonderlijke onderdelen.

   Hergebruik en reparatie

   In sommige gevallen is men bij de autosloperij nog in staat om de te water geraakte auto te repareren en zo door te verkopen aan een nieuwe eigenaar. Vaak is er echter teveel water in de auto terechtgekomen om deze in z’n geheel te repareren. Voordat een sloperij overgaat op demontage en sloop, wordt er dan echter eerst gekeken naar ieder afzonderlijk onderdeel van de te water geraakte auto. Wellicht zijn er voldoende onderdelen uit te halen die bij reparaties van andere auto’s gebruikt kunnen worden. Je te water geraakte auto verkopen als sloopauto is daarom altijd meer dan de moeite waard. Of het nu de auto, de onderdelen of de schroot betreft, het levert voor alle partijen een prettige deal op.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto te water geraakt en verkopen?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl