advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 53 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 1 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 1 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 2 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 2 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto verkopen aan het buitenland? Kies voor export!

   Er zijn verschillende redenen waarom je auto wilt verkopen. Wellicht heb je het voertuig al jaren en krijgt het steeds meer gebreken en blijven de reparatie hiervan je maar geld kosten en het is daarom verstandiger om hem te verkopen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je het voertuig nauwelijks tot niet meer gebruikt. Ook dan is het verstandig om de auto niet stil te laten staan op de oprit, maar om het te verkopen voor een redelijke prijs. Als je de auto aanbiedt om verkocht te worden voor de export, dan zal je auto aan het buitenland worden verkocht. Veelal worden veel in Nederland afgekeurde auto’s verkocht voor de export.

   Tweedehands auto’s exporteren

   Een tweedehands auto krijgt steeds meer last van gebreken en op den duur is het tijd voor een nieuw voertuig. Bij veel garages kun je je auto inruilen, wanneer je een nieuwer exemplaar wilt aanschaffen. Je ontvangt hier dan meestal een bepaald bedrag voor, dat je kunt gebruiken voor de aanschaf van je nieuwe voertuig. Echter, gaat dit lang niet voor alle auto’s op en bovendien is dit niet altijd de meest lucratieve manier. Het is namelijk ook mogelijk om oude auto’s te verkopen aan bedrijven die deze auto’s exporteren naar het buitenland. Deze auto’s worden vervolgens verkocht aan landen die minder strenge criteria stellen of waar de reparatiekosten lager zijn. Op die manier kan je dus nog steeds een aardig bedrag krijgen voor je oude export auto.

   Waarde auto voor export

   De waarde van je auto is afhankelijk van een aantal factoren. Auto’s in Nederland verliezen sneller hun waarde, wanneer ze bijvoorbeeld een beetje beschadigd zijn. In het buitenland kan deze auto meer waard zijn dan in Nederland en daarom kun je er voor kiezen om hun auto te laten exporteren. Daarnaast kent men in Nederland een Belasting voor Personenauto’s en Motorfietsen (BPM). Verkoopt u uw auto aan het buitenland en voldoet u aan de de voorwaarden? Dan kunt u mogelijk een gedeelte van deze belasting terugvragen.

   Voordeel auto exporteren

   Een auto laten exporteren kan voordelen hebben ten opzichte van het voertuig in eigen land verkopen. In Nederland verliezen voertuigen snel hun waarde wanneer ze bijvoorbeeld kleine schade hebben opgelopen. In het buitenland is dit anders. Hier heeft een auto bijvoorbeeld meer waarde als een auto blikschade heeft, omdat de reparatie een stuk goedkoper is dan in Nederland. Daarnaast is ook de regelgeving in Nederland een stuk strenger dan in het buitenland. Bepaalde auto’s die hier zijn afgekeurd mogen in het buitenland nog wel gewoon gebruikt worden. Hierdoor levert je auto in het buitenland misschien meer op en is het dus slim om je auto te verkopen voor de export.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen aan het buitenland? Kies voor export!".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl